Konu: Car Ramming, Trolling @katwen41 (Videolu kanıt)  (Okunma sayısı 160 defa)

#0 - 16.05.2021 09:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @katwen41 Rayne_Luryn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Rafayel_Moses @hapY

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.05.2021 22.32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Trolling.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bozulmasına az kalmış hasarlı Sultan model araçla önemli bir role gidiyorduk, aracın bir kazada bozulacak durumda olduğunu gören @katwen41  arkadaşımız bizi bir süre takip ederek motorla çarpıyor ve aracımızı bozuyor. Bu durum yüzünden yetişmem gereken önemli role geç kaldım, sinirlerim bozuldu kişinin yaptığı ihlalden işlem görmesini istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Motorla bir araca çarpıp kaçamaz, kendisininde kaza rolü yapması lazımdı fakat kişinin amacı belli. Ufak bir trol yapmak istedi sanırım.

« Son Düzenleme: 16.05.2021 09:17 SALVO180KM »

#1 - 16.05.2021 11:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 16.05.2021 12:38
Öncelikle herkese selamlar, iyi günler dileklerimi sunuyorum savunmaya geçelim hemen;
Öncelikle orada herhangi bir kaza olmuyor sadece araçlar sürtüşüyor ve sürtüşme etkisi ile sizin aracınız hasarlı olduğu için aracınız direk bozuluyor. Görüldüğü üzere sadece kıvılcımlar çıkıyor virajı alırken motorlar maalesef ki Elegy gibi tak diye dönemiyor virajı alırken zorluk yaşadım ve böyle bir şey gerçekleşti. Trolling ne alaka buna anlam verebilmiş değilim orada kasıtlı bir şekilde sizin aracınızı bozmuyorum aynı şekilde aracınıza taaak diye girmiyorum sonrasında videoya eklediğiniz şarkı gerçekten rahatsız edici yaptığınız bu harekete anlam verebilmiş değilim savunmam bu kadar karşı taraftan cevap vermemi gerektirecek bir ileti gelmediği sürece konuya daha fazla yorum gelmeyecek iyi forumlar dilerim.

#3 - 16.05.2021 12:53
Hem bura da amacım sizin aracınızı bozmak değil, farkın da bile değilim video da gördüm, ora da durmuşsunuz ama ben farkın da değilim.

#4 - 16.05.2021 13:11
Aracı bozmak için üst tuş bugu yaparak geliyorsun 4 defa sokak değiştirmeme rağmen peşimdesin bu takip ettiğin anlamına gelir, bir kere çarpıyorsun sonra sağ sol yapıp bozmak için tekrar çarpıyorsun.  Video atmasak yalancı olacağız neyse admin kararı bekleyelim.
İlk çarpma anın 00:21
İkinci çarpma anın 00:23
İlk çarpmanda bozamadığın için ikinci defa çarpıyorsun, bunu anlamak zor değil. Hata bir kere yapılır ikincisi kasıtlı olarak yapmaktır.

Müziğe gelirsek yeşilçam filmlerini seviyorum, müziklerini sürekli olarak dinlerim. Beni tanıyanlar bilir, konuyu müzikten yola çıkarak başka yerlere çekmene gerek yok, videoyu sesi kapatarak izleyebiilrsin. Teşekkürler.

#5 - 16.05.2021 14:11
Aracı bozmak için üst tuş bugu yaparak geliyorsun 4 defa sokak değiştirmeme rağmen peşimdesin bu takip ettiğin anlamına gelir, bir kere çarpıyorsun sonra sağ sol yapıp bozmak için tekrar çarpıyorsun.  Video atmasak yalancı olacağız neyse admin kararı bekleyelim.
İlk çarpma anın 00:21
İkinci çarpma anın 00:23
İlk çarpmanda bozamadığın için ikinci defa çarpıyorsun, bunu anlamak zor değil. Hata bir kere yapılır ikincisi kasıtlı olarak yapmaktır.

Müziğe gelirsek yeşilçam filmlerini seviyorum, müziklerini sürekli olarak dinlerim. Beni tanıyanlar bilir, konuyu müzikten yola çıkarak başka yerlere çekmene gerek yok, videoyu sesi kapatarak izleyebiilrsin. Teşekkürler.
Ocean'a gidiyor olmam sizi takip etmiş olduğum anlamına mı geliyor yani? Aynı yerden geçiyoruz takip ettiğimi nerden çıkardın? Hem sizi tanımıyorum bile bilerek yapmam kimseye, yapanı da sevmiyorum, ama farklı bir düşünce yapısı, düşüncene saygı duyarım.

#6 - 17.05.2021 14:35
Anlık sinirle açılmış bir şikayet, motorlu ve siz kavşağa hızlı giriyorsunuz. Sultan handlinginden dolayı rahat dönüyor fakat Sanchez için aynı şeyler geçerli değil, çarpması gayet doğal. Herhangi bir sorun bulunmuyor.