Konu: /melow & /dolow  (Okunma sayısı 304 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 31.05.2021 18:27
/c ve /l mesafesinde chate düşen me ve do komutlarının oyuna eklenmesi. Kalabalık mekanlarda insanların chatini kirletmemek adına kısık sesle konuşuyor ve ameden emote veriyoruz, kendi adıma dörtlü beşli bir grupta emoteleri takip ederken zorlandığım oluyor. Ayrıca ss editlerken de etrafımdakilerin emoteleri chatime düşmediği için küçük sıkıntılar yaratabiliyor. Bahsettiğim komutlar eklenebilir. Şu an aklıma gelmiyor fakat kısık sesle konuştuğumuzda "(kisik ses)"e benzer bir ibare ile eklenirse daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Bu iki komutu daha önceden görmemiş olmanız çok düşük bir ihtimal, sanıyorum silah çekme emotelerinde karışıklık olmaması adına eklenmedi. Bu arge daha önce açıldı mı diye forumda arama yaptım, bir şey bulamadım. Daha önce açılıp üzerine konuşulduysa kusura bakmayın.

Oyunda /me kullanarak emote verildiğinde metnin başına yıldız oluyor. Emoji kullanarak gülümserken, kahkaha atarken bu yıldız görünmüyor. Silah çekme rollerinde sorun yaratabileceği için bu komutların eklenmediğini düşündüğümü ve bununla alakalı bir çözüm bulamadığımı söylemiştim. /melow ile verilen bir emote chate başında yıldız olmadan düşecek şekilde ayarlanırsa sorunun kalkacağı kanaatindeyim. Lsrp+ ile ss editleyen arkadaşlara biraz sorun yaratabilir bu fakat bu argeyi açarken ön planda tuttuğum şey kalabalık rol bölgelerinde /ame kullanımının azalmasıydı. /ame kullanarak silah çekmek sunucuda yasak. Bu yıldız olayı sağlanırsa /melow ile çekilen silahların /me'den ayrılması mümkün olacaktır (tabii melow komutuyla silah çekmek yasaklanırsa).

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 03.06.2021 13:39 bloo13 »
Like
7
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Solitario, Laurenn, quakeN, Estron,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 31.05.2021 20:22
Fazla kişi olunan bölgelerde karışıklık olabiliyor, çoğu zaman /ame ve /ado kullanmaya çalışıyoruz fakat bu sefer de gözden kaçabiliyor, bu yüzden destekliyorum.
Like
2
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
LifeAnDeath, kinginthenorth,
Tepki yok
Tepki yok