Konu: İlanlarda non rp fiyatlar ve ilanın açıklama kısmı ...  (Okunma sayısı 174 defa)

#0 - 19.02.2021 11:19
Merhaba, ilan veren kişiler araçları öne çıksın diye fiyatı düşük giriyor, diğer araçlar geride kalıyor satılamıyor. Fiyat limiti gelmeli.
İkinci olarak /arac ilan yazdığımızda açıklama kısmına birtakım şeyler yazabiliriz. Mesela isteyen aracın özellikleri veya meşgulsem şuradan ulaş tarzı şeyler, bu sayede kolaylık olacaktır.
Desteklerseniz LIKE, desteklemezseniz sebebini belirtip yorumlarda belirtirseniz sevinirim.
Like
14
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Like tepkisini veren kullanıcı(lar):
Kursnbest, hurrilusa, Jackal's,
ephedrine, DoganKaplan, darkangel07, Lynx, Feold, finxyy,
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 20.02.2021 12:44
Öncelikle ilanlar kısımı tam anlamıyla İC bir kısım, yani ben mesela bir evimi değerinden üç katı fazla paraya ilana koyduysam bu NON RP fiyat olarak değerlendirilemez yada aynı şekilde evimi çok düşük bir miktara koysam da NON RP fiyat olarak değerlendirilemez. Ek olarak ilana açıklama yazmaya gerek olacağını sanmıyorum zaten telefon numarası var, araç özelliklerini öğrenmek isteyen kişiler numarayı ararlar ve sorarlar, her şeyin sisteme dökülmesi taraftarı değilim bu yüzden desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 21.02.2021 19:03
Öncelikle ilanlar kısımı tam anlamıyla İC bir kısım, yani ben mesela bir evimi değerinden üç katı fazla paraya ilana koyduysam bu NON RP fiyat olarak değerlendirilemez yada aynı şekilde evimi çok düşük bir miktara koysam da NON RP fiyat olarak değerlendirilemez. Ek olarak ilana açıklama yazmaya gerek olacağını sanmıyorum zaten telefon numarası var, araç özelliklerini öğrenmek isteyen kişiler numarayı ararlar ve sorarlar, her şeyin sisteme dökülmesi taraftarı değilim bu yüzden desteklemiyorum.
Şöyle düşünelim bir siteye evini/arabanı 10 dolara koydun diyelim ve arayan her alıcıya 10 dolar değil 100.000 Dolar diye düzelticeksin bu böyle gide gide site yönetimine şikayet edilir ve ilan kalkar. burada da o mantık olmalı adamlar 1 dolara araç koymuşlar arıyorsun dalga geçiyorlar o araç 1 dolar mı olur diye.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 22.02.2021 03:42
Açıklama kısmını destekliyorum. Eklentileri vb. özellikleri yazılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#4 - 22.02.2021 12:46
Açıklama kısmını destekliyorum. Eklentileri vb. özellikleri yazılabilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#5 - 23.02.2021 14:41
Şöyle düşünelim bir siteye evini/arabanı 10 dolara koydun diyelim ve arayan her alıcıya 10 dolar değil 100.000 Dolar diye düzelticeksin bu böyle gide gide site yönetimine şikayet edilir ve ilan kalkar. burada da o mantık olmalı adamlar 1 dolara araç koymuşlar arıyorsun dalga geçiyorlar o araç 1 dolar mı olur diye.

Bunu "Sahibinden" gibi OOC olarak kullandığımız sitelerde birçok kez gördüm, satıcılar ilanı öne çıksın - yukarıda görünsün diye fiyatı 70.000 TL olan aracı 70 yada 700 TL olarak koyabiliyor. Bence bunda saçma bir durum yok. Zaten mantıklı düşünen herkes o aracın o fiyata gitmeyeceğini anlayabilir.
 Desteklemiyorum.  :vice:
« Son Düzenleme: 23.02.2021 14:43 Troubadour »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#6 - 11.07.2021 14:27
Fiyat sorunu için limit getirildi.  Rolle görüşerek detayları bildirebilirsiniz. İlana açıklama koyulduğu yerlere şahit olmuş birisi olarak sahibinden.com jargonlarını (doygun satıcıyım fiyattan aşağı inilmez, xxx bey adına opsiyonlanmıştır, ölücüler aramasın vs.) bol bol görürüz, bu yüzden ilan açıklamasına ihtiyaç yok.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok