0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Nikaden - 15.05.2021 14:30Alıntı yapılan: sp00nface - 15.05.2021 13:20O halde bu sorunu çözse çözse @Nikaden çözer. Selam, evet bu sorunu da çözdüm. Sorun kaynağı obje fazlalığı. Obje fazla olduğu için rame yükleniyor oyun, oyunun ram kullanımı iyi olmadığı için rami rahatlatmak için böyle bir olay yaşanıyor ve bu sayede ram kullanımı azalıyor. Sadece ram kaynaklı değil değil ama yüzdelersek %20 sebebi bu. %80 obje kaynaklı bir sorun. Memfix gibi modlar bunu çözebilecek modlar değil. Ben şuan şehir dışındayım yarın gün içinde evime döneceğim. Evime dönünce 4 modumu aynı anda paylaşacağım. En geç pazartesi günü yaptığım modları paylaşacağım, bomba gibi döneceğim. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.O halde konu kilitlenebilir, sabırsızlıkla bekliyoruz.Teşekkürler.
Alıntı yapılan: sp00nface - 15.05.2021 13:20O halde bu sorunu çözse çözse @Nikaden çözer. Selam, evet bu sorunu da çözdüm. Sorun kaynağı obje fazlalığı. Obje fazla olduğu için rame yükleniyor oyun, oyunun ram kullanımı iyi olmadığı için rami rahatlatmak için böyle bir olay yaşanıyor ve bu sayede ram kullanımı azalıyor. Sadece ram kaynaklı değil değil ama yüzdelersek %20 sebebi bu. %80 obje kaynaklı bir sorun. Memfix gibi modlar bunu çözebilecek modlar değil. Ben şuan şehir dışındayım yarın gün içinde evime döneceğim. Evime dönünce 4 modumu aynı anda paylaşacağım. En geç pazartesi günü yaptığım modları paylaşacağım, bomba gibi döneceğim. İyi bir gün geçirmeniz dileğiyle.
O halde bu sorunu çözse çözse @Nikaden çözer.