Konu: Fuad Dordavic / Car Ramming - Non RP - Meslek çalışanlara karşı rol ihlali  (Okunma sayısı 166 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2021 15:04

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fuad Dordavic /  @Thomp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:00 / 5.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Meslek çalışanlarına karşı roller. Taşımacılık gibi meslek meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz. bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır.
Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine araç sürmek.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Las Venturas gişeleri sonrası trucker mesleğimin güzergahı boyunca pit manevrası ile aracımı yoldan çıkarmaya, meslek güzergahı point alanlarını  engellemeye çalıştı ve dorsem ile olan bağı koparmaya çalıştı. Üstüne üstlük illegal roller çerçevesince aracımı durdurmaya çalışıp tehdit etti.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Olağan araç yolundan çıkarak toprak yoldan önüme kırmaya çalışıyor. Bunu engellediğim içinde üstüne üstlük cezayı yiyen ben oluyorum.  Bu nedenle şahsıma verilen cezanın iptalini isteyip, karşı tarafın cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 10.05.2021 15:07 ohmydad! »

#1 - 10.05.2021 16:26
Öncelikle merhaba, bu şahısa bir kaç gün önce sağlam kanıtlı bir şikayet açmıştım, cezasını almış ve bana benim kanıtlarımla şikayet açıyor, öncelikle güzel arkadaşım, senin dediğin yolları herkes kullanma hakkına sahip, orası bir tırcılık yolu değil. Normal tırlarında, sivil araçlarında gidip geldiği bir yol. Ben bu yolu tabikide kullanacağım. Ama sen gelip benim kendi şeritimdeyken meslek pointinin olmadığı yerde bahane uydurup önüme kırarsan, pit atmaya çalışırsan. Ben de sana güzel şikayetimi açarım. Sen kimsenin yolunu meslek yapıyorum diye sabote edemezsin, ayrıca ben sana pit atmaya çalışsam önüne geçerim, kendi sslerimde gözüküyor kardeşim ya sen bundan ceza aldın zaten neyin şikayetini açıyorsun? Sen herkesin özgürce kullanabildiği yolda büyük tır aracınla önüme kırarsan, benim araç sürmemi engellersen ben de sana şikayetimi açarım  sen de cezanı çekersin, İyi roller.
« Son Düzenleme: 10.05.2021 16:29 Thomp »

#2 - 10.05.2021 16:54
"Ama sen gelip benim kendi şeritimdeyken meslek pointinin olmadığı yerde bahane uydurup önüme kırarsan, pit atmaya çalışırsan. "

Saygıdeğer oyuncu arkadaşım, daha önce gerçekleştirdiğim departman rolleri sonrası ve herkesce bilinen pit manevrası, pit atmak istediğin aracın sol arka veyahut sağ arka tarafına darbe, hasar vererek yön değiştirmesini sağlamaktır. Kanıtlardanda görüldüğü üzere tır dorsesinin kıç kısmından takibi bırakmayarak yoldan çıkmama zorluyorsun.

Diğer bir konu ise ÖFKE eğilimiyle ve "Meslek çalışanlara karşı rol ihlali"yle dorse teslim noktasına kadar beni takip ediyorsun. Ve hala daha nasıl, yok istediğim yolu kullanırım senle bir alakam yok gibi bahanelerde bulunuyorsun acaba. Ve savunduğun şeyler nedeniyle 150 dakika cezaya tâbi tutuluyorum. Hiç mi üşenmiyorsun yalan uydurmaya?
« Son Düzenleme: 10.05.2021 16:56 ohmydad! »

#3 - 10.05.2021 16:58
"Ama sen gelip benim kendi şeritimdeyken meslek pointinin olmadığı yerde bahane uydurup önüme kırarsan, pit atmaya çalışırsan. "

Saygıdeğer oyuncu arkadaşım, daha önce gerçekleştirdiğim departman rolleri sonrası ve herkesce bilinen pit manevrası, pit atmak istediğin aracın sol arka veyahut sağ arka tarafına darbe, hasar vererek yön değiştirmesini sağlamaktır. Kanıtlardanda görüldüğü üzere tır dorsesinin kıç kısmından takibi bırakmayarak yoldan çıkmama zorluyorsun.

Diğer bir konu ise ÖFKE eğilimiyle ve "Meslek çalışanlara karşı rol ihlali"yle dorse teslim noktasına kadar beni takip ediyorsun. Ve hala daha nasıl, yok istediğim yolu kullanırım senle bir alakam yok gibi bahanelerde bulunuyorsun acaba. Ve savunduğun şeyler nedeniyle 150 dakika cezaya tâbi tutuluyorum. Hiç mi üşenmiyorsun yalan uydurmaya?

Ek olarak doğruyu ve gerçeği, verilen ceza nedeninin yanlış olduğunu aydınlatmak için uğraşıyorum. Verilen cezanın süresine herhangi bir itirazım olamaz.

#4 - 10.05.2021 22:44

Bak abicim, ben yolumda ilerliyorum, açtığım şikayete bakarsan gişede bile bana Car DM atıyorsun, sana bir lafım yok, meslek yapmana da bir lafım yok. Ama ben yalan söylemiyorum, yolumda ilerlerken sana pit denemesi falan yapmadım, eğer ki yapıcak olsaydım önüne geçer, önüne kırar ve senin aracının bozulmasına bile sebep olabilirdim. Ama sen bana hala diyorsun ki yoldan çıkmama zorluyorsun diyorsun. Attığın sste meslek pointi bile yokken benim önüme kırmışsın, diğer şerite doğru bana pit atmaya çalışmışsın. Cezanı sonuna kadar hakediyorsun, daha da yazmayacağım.

#5 - 17.05.2021 15:27
Merhabalar,
ekran görüntülerinde bir ihlal görülmedi, şikayet kapatıldı.

İyi forumlar.