Merhabalar, karakterim uyuşturucu tüketicisi bir bağımlı. O esnada ise kişinin saçma bir roleplay ile onun üzerine yürümesi karakterimin oldukça sinirine gitti. IC'den emir kipiyle konuşuyor, "Geveze" gibi laflar söylüyor, Ring'te "Eşini sikmedim" diyor. Karakterim oldukça sinirlendi ve böyle eylemlerde bulundu. Fear-RP'lik bir şey olması için öncelikle sizin elinizde kesici-delici-vurucu-kırıcı bir alet bulunması gerekiyor. Karakterim o gece uyuşturucu içemediği için tripteydi, oldukça gergindi. Fear-RP'lik bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Varsa bile uyuşturucunun verdiği cesaret etkisiyle bunu ortadan kaldırdığımı düşünüyorum, çünki dediğim gibi elinizde bana zarar verebilecek her hangi bir şey bulunmuyor. Bunda hem fikir olduktan sonra geçelim Brawl Kural İhlaline, ikinci olarak size saldırıcı bir eylemde bulunmuyorum. Size her hangi bir yumruk atmıyorum, bir temasım yok. Neden brawl kural ihlaline girsin? Son olarak ise, yetkiliye yalan söyleyerek sizi hapise attırma konusuna gelelim. Öyle bir şey yok, gelip bana GB'de emotesiz şekilde boş yere vurdunuz, bu GBİ + DM kapsamına giriyor. Aslında başka şeylere de giriyor ancak o şikayete eklemeyi unutmuşum. Dediğim gibi, savunmam bu kadardı. İyi forumlar iyi roller dilerim.