Konu: [10.05.2021 Boris_Wilson] Gasp Kural İhlali  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.05.2021 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Boris_Wilson- @Sedat4129

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.05.2021-17.58

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
21-) SOYGUN, DOLANDIRICILIK VE GASP

Gasp: (inaktif) Gasp rolünü gerçekleştirmek için gasp eden kişi 5,  gasp edilen kişi 3 level olmalıdır. Gasp rolünü gerçekleştiren kişi karşı tarafın en fazla $3000 parasını alabilir. 2 saatte bir gasp rolü gerçekleştirebilirsiniz. Shoot-out, drive-by ve brawl rolleri sonrası gasp rolü yapılması yasaktır.
Bunun yanı sıra, uyuşturucu, silah ve materyal gasplarını yapmanız için 5 level olmanız gerekmekedir. Alacağınız uyuşturucu, silah ve materyallerin en fazla 1/3'ni alabilirsiniz. (Yerden silah almak bu kurala dahildir. Yerden farklı bir oyuncunun silahını alamazsınız. Tespit edildiğinde işleme tabii tutulursunuz.)

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kumarhane işletirken bir kaç el oynadık tüm parasını kaybedince birden bire üstüme saldırdı boyun kilidine alır diye emote verip 3 kere dene attı o öyle yapınca bende 2 kere dene attım daha sonra sorudan soru sormam gerektiğini söyledim üst arama isteği atıyordu reddettim role devam et dedi daha sonra onaylı hood bölgesinde olmadığımız aklıma gelince adama bunu söyledim bunu söyleyince "Ben orda değilim ki dedi ss lerde de görülebilir karakterin cezalandırılmasını ve rol desteği verilmesini rica ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Bir günde iki kere gasp rolüne uğradım bu konuya bir el atılmasını da yetkililerden rica ediyorum.

#1 - 11.05.2021 02:15
Kanka kusuruma lütfen bakma kardeşim pc deydi bi sınavlarım var zaten nc attım iyi günler anlayışin için sağol

#2 - 11.05.2021 06:01
Alıntı
Kanka kusuruma lütfen bakma kardeşim pc deydi bi sınavlarım var zaten nc attım iyi günler anlayışin için sağol
Benim şikayetimden belki non-rp den cezalandırılacakken artık multiaccount dan da ceza alacaksın iyi forumlar ☺️

#3 - 11.05.2021 06:14
Merhabalar,
zaten kendi hatanızı kabul etmişsiniz, Boris karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.