Öncelikle sanırım biraz tilt olmuşsun sana hak veriyorum rol zevkini belki bozmuş olabilirim ama gayet güzel bir şekilde konuşuyorum, umarım sende öyle konuşursun bir öfke seziyorum açıkcası. Hiç bir şeyden haberim yok aynı zamanda böyle bir şey için neden /soru kullanayım? Bizimde hood alanımız büyümek için alınmıştı ve yaklaşık on beş dakikada büyüyüp tekrar verildi sizin alanınız yeterince büyük daha fazla büyüyeceğinide düşünmüyordum ben açıkcası. Hood onayınızın alındığını düşünmek bence gayet doğal bir şey + olarak ikide birde forumu kontrol etmiyorum genelde rolde oluyorum üç gündür "Hood" onayınız yok bunun düşünülmesi tarafımca gayet doğal bir şey yetkililerde bir duyuru geçmemiş. Bakımda böyle bir şey yaşanacağını ben nereden anlayayım? Yetkililer bunun için bilgilendirmek için bir duyuru geçebilirdi.
Böyle bir mantık yok. Brystal'in hoodu bir hata yüzünden silinsin sabah akşam Drive-By ile sıkayım. Hooda kaçanları vururken bir yandan olayın başından beri hooda olanlara da sıkayım.
Bu kadar sinirlenip sertleşmeye gerek yok, videoda göründüğü gibi sadece hooda kaçan aracı vuruyoruz. Bu bir baskın değil, hooda kaçanı vurduk sadece. Siyah burritoyu vurduğumuz yer asıl baskın yeri. Olay bundan ibaret.
Tarafımızdan daha fazla ileti gelmeyecek, şikayeti temiz tutalım. Sonucu bekleyelim.