Konu: [05.10.2021 Alvina Campbell] CR  (Okunma sayısı 105 defa)

#0 - 10.05.2021 01:33

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Alvina Campbell @asir

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Mirella Magenta @Raydes

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.22

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING / CAR-PARK

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek. Karşı tarafta bulunan oyuncuların üzerine ara sürüp onları kilitleyerek öldürmek (Car-Parking) bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Garaj ortamında rol yaparken buffalo ile üzerime üzerime troll bir şekilde ortamı bozmak adına cr yaparak ittiriyor ss ler tek tek var aracı üstüme süre süre duvara kadar ittiriyor sonra basıp gidiyor şikayet açıcam dediğimde ise zaten yokladım diyor ss'ten görüldüğü üzere.Ceza almasını istiyorum böyle rol zevkimi bozuyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 10.05.2021 01:37
Olay anında bende vardım, şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 10.05.2021 02:43
Son iki pm'i wg olarak atıyorum. 1. pm'de elegy vardı kapısını yokluyorum yanımdaki kişiye sadece yokladım yazıyorum. 2. pm'de arkadaşa NC atacağımı söylüyorum arından ne rolü yapsam diye soruyorum.

Ek olarak gereksiz bir şikayet olarak görüyorum. SS'lerin hiç birinde ittiğime dair bir şey gözükmüyor.

#3 - 10.05.2021 02:46
Sana göre gereksiz olabilir. Garajıma aniden girip ben rol yaparken rolümü aracınla beni ittirerek bozmuş olman ihlale giriyor. Gereken yapılmalı.

#4 - 12.05.2021 02:39
Yaptığınız hatayı kabullenin. Tekrarında büyük ceza alırsınız. İlk uyarınızı aldınız. K&A