Konu: (28/04/2021 - Antonio Guzman) 10 GÜN KURAL İHLALİ, DM  (Okunma sayısı 244 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 28.04.2021 23:09

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Antonio Guzman @japonaskeri

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ernesto Enrique @Ferplex

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2021 20:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, İl-legal kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, iyi akşamlar. Bu akşam Antonio Guzman ve Kevin Jenkins karakterleri aktif rol yaptığımız bölgeye gelerek silah satmaya çalıştı. Birlik olarak 10 gün boyunca il-legal yasağımız var. Bu nedenle ne kadar rolden uzak durmaya çalışsak da karşı tarafın ısrarı sonucu rolün ortasında kaldık. " Çok fazla söylüyorsun, biz seni daha sonra ararız " gibi tepkiler vererek karşı tarafı ne kadar uzaklaştırmaya çalışsak da hep agresif bir şekilde karşılık verdiler. Ne olduğunu anlayamadan bir anda silahını çekme emotesi vererek ateş etmeye başladı, bu DM'den başka bir şey değil. Üstüne üstlük karakteri daha 4 seviye olmasına rağmen böyle bir role girişmesi ve silah kullanması beni şaşırttı. PM üzerinden uyardığımda ise sadece oyun oynuyorum gibi şeyler söyledi. Oyun olduğunu hepimiz biliyoruz ve eğlenmek için oynuyoruz. Fakat her oyunda olduğu gibi, düzenin bozulmaması ve "Oynanabilir" hale gelmesi için bazı kurallara ihtiyaç vardır. Bizim de bu kurallara uyup karşı tarafın eğlencesini bozmadan oynamamız gerekiyor. Herkese iyi akşamlar, keyifli roller.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

« Son Düzenleme: 29.04.2021 01:15 doompankek »

#1 - 29.04.2021 00:13
Birlik olduğunuzdan ya da 10 gün illegal yasağınızın olduğundan haberim yok, tüm gün forumda gezen birisi değilim. Bana bunu söyleyebilirdiniz, söylemediniz.İllegal yasağınız varsa o rol döndüğü anda gidecektiniz, hakaret savurmayacaktınız. İyi akşamlar dilerim

#2 - 29.04.2021 00:14
Şikayetinizden vazgeçerseniz sevinirim, eğlencemize bakalım bu bir oyun.

#3 - 29.04.2021 02:53
Rolün önceki kısmı atılmamış :d Kişiyle fazlaca küfürleşildi orada, yanımdaki adama küfür edip durdular.

#4 - 04.05.2021 22:09
Savunma için teşekkürler, yetkili kararını bekleyebiliriz.

#5 - 09.05.2021 19:35
Kişi ceza alacak, şikayet kapatıldı.