Konu: Fear RP ihlali, Car Jacking  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 05.05.2021 20:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Azovski / Nate Lauren              @yankimert  /  Kerry Walker

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jacking / Fear RP ihlali

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben düz yolumda gidiyordum fakat ideal bir Elegy sürücüsü ters şeritten gelip aracıma çarptı, bununla kalmaksızın arkadaşları beni aracımdan emotesiz şekilde attı, başıma üç dört kişi toplandılar. Korkutmak amacıyla karakterimin tek çaresi oydu ki elimi belime attım fakat şahıslar bu emoteyi görmezden gelip bana yumrukla karşılık verdiler, şikayet açma gereğinde bulundum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 05.05.2021 20:53
Merhabalar şahıs kavga ediyorduk elini beline attı bende saldırdım Car jacki de arkadaşım yaptı burda kimse kimseyi yalanlamasın.

#2 - 05.05.2021 21:08
Merhabalar şahıs kavga ediyorduk elini beline attı bende saldırdım Car jacki de arkadaşım yaptı burda kimse kimseyi yalanlamasın.
Kimseyi yalanlamadım? ihlal yaptığını kendin söylüyorsun.

#3 - 05.05.2021 22:15
Kişi hızlıca mahallenin önünden geçti ve bilerek araca çarptı durmadı indirdik küfürler etti sonra quit attı.

#4 - 05.05.2021 23:39
Kişi hızlıca mahallenin önünden geçti ve bilerek araca çarptı durmadı indirdik küfürler etti sonra quit attı.
Bilerek araca çarpmadım, ters şeritten gelip başıma toplandınız. Olduğunuz birlik Manifesto'nun birliği, siz olduğunuz birliğin kıymetini bilmedikçe çeteyiz diye herkese sataşırsanız sana da şikayet açarım ayrıca Quit attığım yoktu düştükten sonra buga girmiştim incelenebilir. :)

#5 - 06.05.2021 10:39
Günaydınlar, merhaba.
 Şikayete bir kaç ekleme yapmak istiyorum izninizle.
Savunmaya başlamadan önce '' Olduğunuz birlik Manifesto'nun birliği'' böyle bir yargıyla yaklaşmanız pek hoş bir durum değil.

O aracı süren zaten bendim, mahalleden çıkarken yüksek bir hızla gelip ters şeritten gelip aracımıza çarpıyorsun. Olabilir, işlek bir yol sürekli gelip geçenler elbette var. Sorun şu ki aracınız nerdeyse yan yatıyordu ve siz yaralı rolu yapmak yerine küfür edip yolunuza devam ettiniz, araçla önünüzü kestim araçtan inip ne yaptığını sordum tekrar küfür ettiniz, yanınıza yaklaştığımda ''/me elini beline atar.'' tarzında bir emote attınız. Fear-RP kural ihlalini yine siz yapıyorsunuz çünkü o bölgenin zencileri etrafınızı sarmış durumdayken böyle davranamazsınız.

« Son Düzenleme: 06.05.2021 10:43 Daphne »

#6 - 06.05.2021 11:20
Günaydınlar, merhaba.
 Şikayete bir kaç ekleme yapmak istiyorum izninizle.
Savunmaya başlamadan önce '' Olduğunuz birlik Manifesto'nun birliği'' böyle bir yargıyla yaklaşmanız pek hoş bir durum değil.

O aracı süren zaten bendim, mahalleden çıkarken yüksek bir hızla gelip ters şeritten gelip aracımıza çarpıyorsun. Olabilir, işlek bir yol sürekli gelip geçenler elbette var. Sorun şu ki aracınız nerdeyse yan yatıyordu ve siz yaralı rolu yapmak yerine küfür edip yolunuza devam ettiniz, araçla önünüzü kestim araçtan inip ne yaptığını sordum tekrar küfür ettiniz, yanınıza yaklaştığımda ''/me elini beline atar.'' tarzında bir emote attınız. Fear-RP kural ihlalini yine siz yapıyorsunuz çünkü o bölgenin zencileri etrafınızı sarmış durumdayken böyle davranamazsınız.

Siyahiler etrafımızı sarmadan önce o emote verildi, hala ters şeritten geldin diye yalan söylüyorsun, ihlal yapan kişiler savunma bile yapmıyor,  ayrıca Manifesto'nun birliği dememde bir sakınca olduğunu düşünmüyorum burada herhangi bir hakaret ya da dalga geçmek gibi bir durum yok, bir admin birliğindesiniz ve bu şekilde rol yapıyorsunuz. Fear RP ihlaline gelecek olursak ben elimi korkutma amacıyla belime atıyorum karakterin başında üç dört kişi olduğu için tek çaresi bu oluyor. Emote bile vermeden Car Jacking yapıp üstüne Non RP Driving konusunda kendin hatalı olduğunu nasıl yalanlayabiliyorsun? Zaten ben orda silahsızım sizi sadece korkutma amacıyla elimi belime atıyorum, bir şey almıyorum, Ayrıca sen neden yorum yapıyorsun? Şikayete eklemediğim kişiler yorum yapmazsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 06.05.2021 11:29 Thomp »

#7 - 06.05.2021 11:24
Yalan söylemem için herhangi bir sebep yok, böyle düşünmeniz beni biraz üzdü.

Savunmaya dönelim biz, sizin attığınız ekran görüntüsünde bu zaten mevcut.

« Son Düzenleme: 07.05.2021 04:50 Daphne »

#8 - 07.05.2021 10:55
Yalan söylemem için herhangi bir sebep yok, böyle düşünmeniz beni biraz üzdü.

Savunmaya dönelim biz, sizin attığınız ekran görüntüsünde bu zaten mevcut.

Şikayete seni eklemedim.

#9 - 09.05.2021 17:23
Kanıtlar incelendi. Yapan şahıs yasaklanmış. Eline beline atıp da korkutma çabasına girmişsiniz, kişiler size saldırmış. Silahı gösterseydiniz, eğer varsa  tabi, Fear RP kuralına göre ceza alırlardı. Ek olarak şikayet ile alakası bulunmayan kişilere de uyarı puanı eklenecek. K&A