Konu: [08.05.2021 - Clay Sean] DM, RETARTED RP  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 00:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Clay Sean - @Burakgökçe

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Phertando

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM, RETARTED RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Clay Sean adlı oyuncu, bizim hooda gelip bana az ileriye gidelim mi dedi. Ben de bir şey konuşacak sanıp geldim ve silahı çekip sebepsiz yere vurdu. Adamı IC tanımıyorum dahi, sunucuya DM atmaya geldiğide belli, henüz yeni 5 level olmuş.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Oyun zevkimizi kaçırdı, umarım gereken yapılır.

#1 - 08.05.2021 00:43
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 08.05.2021 01:10
Savunmamı yarın yapacam.

#3 - 08.05.2021 10:53
Herkese merhabalar ilk önce buffalo hooddunda geçerken Ragnar karakterle atışmamız oldu fakat kendisi non rp yaparak motordan shotgun çıkarıp bana sıktı kendisine pmden bunu söyledim. İlk önce biliyorsunuzdur kasparov ve buffalo savaşta bende kasparovda yer alıyorum yalnız sistemsel birliğe girmedim şuan çünkü çağırmamın sebebi hood dışında kendisini vuracaktım hood içinde vurmak yasak hood dışına çıkardım  yalnız sizi çağırmadım Ragnar karakterine dedim gel gel dediğim gibi sizde geldiniz emote mi vererek onlarada sıktım sizede sıktım. Ve tekrardan sizi çağırmadım atışmalarmızdaki bir tane ss var ama Ragnar
karakteri motordan shotgun çıkarırken ss almadım sadece pmden uyardım şimdi elimde bitane ss var Ragnar karakterini çağırdığım ss var elimde her neyse
savunmam bu kadardır iyi günler.

Ragnar karakterini çağırdığım ss https://www.hizliresim.com/1oes8dd

Gerard karakterini çağırmadım hiç kendisi gelince onuda vurdum.

Bidaha şöyle özet geçiyim Gerard karakteri vurulduğunda yaralı süresi bitince motor sürüyordu fakat tekrar vurulmuştu el corona civarında eğer rol zevkiniz kaçtıysa bunun için özür dilerim.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 11:38 Burakgökçe »

#4 - 09.05.2021 10:52
Yetkilinin kararını bekleyelim.

#5 - 09.05.2021 11:33
Herkese merhabalar ilk önce buffalo hooddunda geçerken Ragnar karakterle atışmamız oldu fakat kendisi non rp yaparak motordan shotgun çıkarıp bana sıktı kendisine pmden bunu söyledim. İlk önce biliyorsunuzdur kasparov ve buffalo savaşta bende kasparovda yer alıyorum yalnız sistemsel birliğe girmedim şuan çünkü çağırmamın sebebi hood dışında kendisini vuracaktım hood içinde vurmak yasak hood dışına çıkardım  yalnız sizi çağırmadım Ragnar karakterine dedim gel gel dediğim gibi sizde geldiniz emote mi vererek onlarada sıktım sizede sıktım. Ve tekrardan sizi çağırmadım atışmalarmızdaki bir tane ss var ama Ragnar
karakteri motordan shotgun çıkarırken ss almadım sadece pmden uyardım şimdi elimde bitane ss var Ragnar karakterini çağırdığım ss var elimde her neyse
savunmam bu kadardır iyi günler.

Ragnar karakterini çağırdığım ss https://www.hizliresim.com/1oes8dd

Gerard karakterini çağırmadım hiç kendisi gelince onuda vurdum.

Bidaha şöyle özet geçiyim Gerard karakteri vurulduğunda yaralı süresi bitince motor sürüyordu fakat tekrar vurulmuştu el corona civarında eğer rol zevkiniz kaçtıysa bunun için özür dilerim.
Ragnar'ın yanında bende vardım shotgun ile sıkmadı sana.

#6 - 09.05.2021 12:27
Buffalo hoodda sıktı motordan shotgun çıkarıp sıktı non rpye giriyor.

#7 - 09.05.2021 19:57
Karakter yasaklı.