Konu: 06.05.2021 - Tunny Beknov - PowerGaming  (Okunma sayısı 309 defa)

#0 - 06.05.2021 01:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Heavy - Tunny Beknov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Felecia Bartoghimeos @Robyn - Reina_Adelina @reina

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karşı tarafa rol yapma imkanı sunacak şekilde bu tarz rollere girebilirsiniz, sizin karakteriniz yumruk atarken diğer karakterler armut toplamıyorlar. Onların da emote vermesine izin vermek durumundasınız. Oyun kurallarında belirtildiği gibi birisine vurarak onu yere serme, bayıtlma gibi eylemlerde karşı taraftan dönüt beklemeniz gerekiyor. Yaşanan olay videoda mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Her oyuncu karakter oluşturduktan oyun kurallarını okumuş ve anlamış sayılır, kural doğrultusunda ceza almasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 06.05.2021 01:23 Chiko »

#1 - 06.05.2021 01:10
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.05.2021 01:30
Şahitliğimi onaylıyorum, ek olarak Peter karakterinden rahatsız olmadığımızı söylememize rağmen, Tunny karakteri sadece vurmak için kavgaya girdi.

#3 - 06.05.2021 08:40
Karakterimin Kas durumu : 20 - Dayanıklık 18. Gerçek hayatta ki gibi rolsel olarak'da burada savunma yapamazsın. Bayıltma olarak bir emote vermedim ama bir yumruk ile seni düşerebilirim. Burada her hangi bir PP görünmüyor, kararı adminlere bırakıyorum.

Sunucu kapalı olduğu için SS atamıyorum, sunucu açıldığında /yetenek bilgilerimi buraya sunacağım.

Teşekkürler, iyi roller.  ;) :o

#4 - 06.05.2021 11:30
Karakter özelliklerimi şöyle atıyorum, burada POWERGAMİNG olayı veya kural ihlali göremiyorum.

İyi roller, iyi günler.  8) :uzi: :o

#5 - 06.05.2021 15:36
Fiyakalı emojilerin ne için zerre anlam veremedim.

Kurallara baktığımda kas gücünün bir üstünlük sağladığını göremiyorum. Keza bu sistem sana can ve hasar olarak kazanç sağlıyor, hulk yetenekleri ile birisini yerden yere vurmak gibi bir kazanç sağlamıyor. Videodun sonunda da Peter'ın burnu kanıyor, Peter yerde gibi /do emoteları ile rolü yönlendirmeye çalışıyorsun. Powergaming yaptığın çok aşikar, kas gücüm 20'ydi güçlüydüm zaten gibi bir durum yok. Savunman yalnızca bundan ibaret ise yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 07.05.2021 12:37
olayla bir alakam yok fakat tunky denilen arkadaşa gözlemim sonucu hep bu tarz şikayetler açılmakta karşındaki insan ne kadar yapılı olursa olsun dümdüz böyle bir emote veremez en azından /dene yapması yine binevi daha iyi ki kas gücünün fazla olması dokunduğunun uçacağı anlamına gelmez.

#7 - 07.05.2021 12:39
örneğin birinin ensesine vurup yere düşürüp düşürmeyeceğine karar veremezseniz en açıklayıcı metagaming kuralındaki cümledir. iyi forumlar :vice:

#8 - 10.05.2021 06:41
Ceza alacak, şikayet kapatıldı.