İlk önce iyi akşamlar, dün gece yapılan Brystal Mafia Bloods oluşumuna hood içi baskından sonra IC olarak karar aldık ve Kalle isimli birliğin hooduna baskına gittik. Yaklaşık 2 dakika turladıktan sonra interior'a girip on kişi ile baskın atıyoruz. Önceden kopyaladığım bot şarkısının kodunu CTRL+V yaparak yapıştırıyorum. Hatalı olduğunu gördükten sonra ateş etmeden yeni emote'u vermeye çalışıyorum. Verdikten sonra zaten on kişi girdiği için herkes düşmüş oluyor. Bu kısa süre zarfında kimin düştüğünü şahsen göremedim.
Emote düzeltme ekran görüntüsü.
Ardından aşağı doğru gittikten sonra yeni kişilerin gelmesini bekledik, o çevrede oturan Kalle birliğindeki insanlar silah seslerini duyup dışarıya çıkabilir diye düşündük.
Tekrar gidip otuz saniyelik bir drive-by attık. Arkadaşların ismine hiç bakmadığım için direkt H tuşuna bastım ve silah buga girdi. Otomatik olarak sıkmaya başladı.
Vurulan arkadaşlar tekrar köşede dimdik durdukları için RK'lı olduklarını bilemedim. Zaten emote'i gecikmeli attığım için kimseyi vuramadım içeride. Kim RK'lı kim değil diye Sürekli Roleplay zamanında kontrol edemezsiniz, bunu diğer rolcü arkadaşlarda bilir.
( Ekstra olarak ekran görüntülerinde oynama yaparak kendi lehinize istediğiniz yeri kırpmanız yanlış olmuş, keşke o ekran görüntüsünün tamamını yollasaydınız. İyi forumlar )