Konu: Şikayet geri çekildi.  (Okunma sayısı 180 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.05.2021 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kivonte_Demons @cheesy    
Kareem Haulden @realkarma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kalle birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:10 civarları.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RK kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk sefer gelip taradılar, sistemsel düşürdüler. Ardından beş dakika geçti bir daha gelip sistemsel düşürdüler. Rk kural ihlali yaptılar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/837840684328419348/840242525205037066/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/837840684328419348/840242563197042708/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/837840684328419348/840244583526301726/unknown.png https://cdn.discordapp.com/attachments/837840684328419348/840246822706479144/unknown.png

Ek açıklamalar(varsa): En ağır şekilde ceza almalarını istiyorum.

« Son Düzenleme: 07.05.2021 19:23 Gustavo »

Ryu

*
v3 Oyuncusu Self Control Güncellemesinde Oyundaydı2021 Yılbaşında OyundaydıKış Dönemi Rekorunda Oyundaydı
#1 - 07.05.2021 18:19
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 07.05.2021 18:32
Kivonte adlı arkadaş burda sıkıyor.

Bir de mekandan çıkınca, 10 dakika sonra kapının önünde drive-by atıyor.

#3 - 07.05.2021 19:01
İlk önce iyi akşamlar, dün gece yapılan Brystal Mafia Bloods oluşumuna hood içi baskından sonra IC olarak karar aldık ve Kalle isimli birliğin hooduna baskına gittik. Yaklaşık 2 dakika turladıktan sonra interior'a girip  on kişi ile baskın atıyoruz. Önceden kopyaladığım bot şarkısının kodunu CTRL+V yaparak yapıştırıyorum. Hatalı olduğunu gördükten sonra ateş etmeden yeni emote'u vermeye çalışıyorum. Verdikten sonra zaten on kişi girdiği için herkes düşmüş oluyor. Bu kısa süre zarfında kimin düştüğünü şahsen göremedim.

Emote düzeltme ekran görüntüsü.

Spoiler: GösterGizle

Ardından aşağı doğru gittikten sonra yeni kişilerin gelmesini bekledik, o çevrede oturan Kalle birliğindeki insanlar silah seslerini duyup dışarıya çıkabilir diye düşündük.  :)

Tekrar gidip otuz saniyelik bir drive-by attık. Arkadaşların ismine hiç bakmadığım için direkt H tuşuna bastım ve silah buga girdi. Otomatik olarak sıkmaya başladı.
Vurulan arkadaşlar tekrar köşede dimdik durdukları için RK'lı olduklarını bilemedim. Zaten emote'i gecikmeli attığım için kimseyi vuramadım içeride. Kim RK'lı kim değil diye Sürekli Roleplay zamanında kontrol edemezsiniz, bunu diğer rolcü arkadaşlarda bilir.

( Ekstra olarak ekran görüntülerinde oynama yaparak kendi lehinize istediğiniz yeri kırpmanız yanlış olmuş, keşke o ekran görüntüsünün tamamını yollasaydınız. İyi forumlar )

#4 - 07.05.2021 19:19
İlk önce iyi akşamlar, dün gece yapılan Brystal Mafia Bloods oluşumuna hood içi baskından sonra IC olarak karar aldık ve Kalle isimli birliğin hooduna baskına gittik. Yaklaşık 2 dakika turladıktan sonra interior'a girip  on kişi ile baskın atıyoruz. Önceden kopyaladığım bot şarkısının kodunu CTRL+V yaparak yapıştırıyorum. Hatalı olduğunu gördükten sonra ateş etmeden yeni emote'u vermeye çalışıyorum. Verdikten sonra zaten on kişi girdiği için herkes düşmüş oluyor. Bu kısa süre zarfında kimin düştüğünü şahsen göremedim.

Hoodunuza baskın atılmıyor, dün gece birlik üyeleriniz saçma sapan roller yapıyor ve bunu sürdürerek ateş ediyor. Birlik üyelerim de bu oyuncuları takip ediyor, bir kovalamaca oluyor ve sizinkiler hood bölgesine kaçıyor. Burada bir baskın yok ama böyle nitelendirebilirsin. Bugün 11. günümüz ve hiçbir şekilde dışarıya yönelik bir rol yapmadık, Brystsal birliği hooda gelip haraç kesmeye çalıştığında vuruluyor, vuruldukları için ertesi gün bir etkinliğin ortasında hoodumuz basılıyor komedi gerçekten.

Alıntı
Tekrar gidip otuz saniyelik bir drive-by attık. Arkadaşların ismine hiç bakmadığım için direkt H tuşuna bastım ve silah buga girdi. Otomatik olarak sıkmaya başladı.
Vurulan arkadaşlar tekrar köşede dimdik durdukları için RK'lı olduklarını bilemedim. Zaten emote'i gecikmeli attığım için kimseyi vuramadım içeride. Kim RK'lı kim değil diye Sürekli Roleplay zamanında kontrol edemezsiniz, bunu diğer rolcü arkadaşlarda bilir.

( Ekstra olarak ekran görüntülerinde oynama yaparak kendi lehinize istediğiniz yeri kırpmanız yanlış olmuş, keşke o ekran görüntüsünün tamamını yollasaydınız. İyi forumlar )

İçeride vurulan oyuncuların hepsi yaralı rolü yapıp kapının önüne çıkıyor, kimse hareket bile etmiyor. Yine de duran ve hareket etmeyen adamlara ateş etmeye başlıyorsunuz eğer kimi vurduğunu bilmiyorsan vurma kardeşim, ya da bir düşün bu herifler neden kaçmaya çalışmıyor? RK'lı olabilirler mi? İki gündür ihlalleriniz ile tüm birliğin zevkini mahvettiniz, umarım hatalarınızı fark edersiniz. Biz şikayetimizi geri çekiyoruz, tekrarı olmamasını diliyoruz.

Alıntı
Arkadaşların ismine hiç bakmadığım için direkt H tuşuna bastım ve silah buga girdi. Otomatik olarak sıkmaya başladı.
:)

#5 - 07.05.2021 19:26
İlk önce teşekkür ederim anlayışınız için, böyle roller olsun istemezdim. Sürekli Roleplay ve OOC bir konuşma olmadan gerçekleştirdik. Bana anlatılan Las Colinas'da bir topluluk gece yarısı bize sıkıyor. Karakterimin cahilliği ile sorgulamadan ateş ediyoruz. Tamamen rolsel gerçekleşti, tekrardan kusura bakmayın.

#6 - 09.05.2021 20:16
K&A