Konu: Esther Pinto - 08.05.2021  (Okunma sayısı 176 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.05.2021 17:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Esther Pinto - @RaimeRivaS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Matthias_McQueen @qus_furqan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

Türkçe Terim kullanımı, Trolling, Noob DM(Oyun Kuralları bölümünde gerekli şablonları bulamadım)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ocean Bar'ın önünde aktif bir şekilde rol yapıyorduk. Şahıs ilk başta dizi repliği kullandı, pm üzerinden uyardım. Daha sonrasında aktif rol dönen bölgede trollemeye, türkçe terim kullanmaya devam etti, insanlara saldırdı noob dm uyguladı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok, her şey sslerde görünüyor.

« Son Düzenleme: 08.05.2021 17:18 yakicik »

#1 - 08.05.2021 17:21
Şahitliğimi onaylıyorum.

Ayrıca bugün bir troll hareketi daha karşıma çıktı, telefondan arayıp uzi alıp almayacağımı sordu. Rolüne cevap vermedim, hoparlör açıp kapattım. Bilerek CCMY çektiğimi ve tekrar yazmasını istedim. Sonrasında IC olarak küfürün eşiğinden gelip suratıma kapattı, üstüneyse PM'den dalga geçer gibi random şekilde güldü.

Eklemek istediğim bir şey daha var, eskiden ufak bir samimiyetimiz vardı. Fakat son yaptığı saçma roller yüzünden çok rolümü baltaladığı için onunla olan samimiyetimi kestim. Troll yaparak rollerimi baltaladığı için bunu yaptım. Samimiyetimi kesmeme râğmen, hâlâ trolling hareketlerine devam edip rollerimi baltalıyor.

https://prnt.sc/12ogr5j

« Son Düzenleme: 08.05.2021 17:58 qus_furqan »

#2 - 08.05.2021 18:39
Yasaklandı.