Konu: Lincoln Barea / Car DM, Car Ram, Non RP Driving  (Okunma sayısı 117 defa)

#0 - 05.05.2021 19:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @ohmydad!  / Lincoln Barea

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19:00 / 5.05.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Non RP Driving, Car DM, Car Ram

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, direkt konuya geçiyorum. Ben bugün normal bir şekilde yolumda ilerliyordum fakat polisler bir şahısı kovaladığı için gişeyi kapatmak zorunda kaldı ve ben de aracımla gişede gişenin zamanla açılmasını bekledim. Beklerken arkamda iki adet tır sürücüsü vardı, bir kişi normal karşıladı ama diğeri ona gişe kapalı dememe rağmen aracıma arkadan çarpıp beni de ezdi Car DM yaptı, ve ben onu uyardım. Sonrasında gişe açıldı ve ben yolumda ilerlerken Lincoln Barea adlı şahıs önüme kırdı, aracıma vurdu, sürekli Non RP Driving yaptı. Ben yolumda hala devam ediyordum, video kaydı başlattım ve kayıtta yine aynı şeyleri yapıp aracıma defalarca kasıtlı şekilde çarptı, gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 05.05.2021 20:51 Thomp »

#1 - 07.05.2021 03:21
Vıttırı Vızzık Adamlar
Şarkı Sözleri

Adam sandım fos çıktı
Vıttırı Vızzık Adamlar
Temiz sandık pis çıktı
Vıttırı vızzık adamlar

Saygıdeğer oyuncu dostum, videodan da görüldüğü üzere, mesleğin vermiş olduğu güzergahı takip etmekle meşgulüm. Üstüne üstlük orjinal Los Santos alanından dışarıda ücra bir yolda seninle alıp veremediğim ne olabilir? Ben zaten meslek güzergahındayım. İşsizlik yapıp araçla taciz yapıyorsun. Güzergahın pointlediği noktalarda da çarpma durumu oluşuyor. Benim sistemsel mesleğimin verdiği point alanını engelliyorsun. Kısacası gereksiz bir şikayet açmışsın  şahsi fikrimce.

#2 - 07.05.2021 10:54
Vıttırı Vızzık Adamlar
Şarkı Sözleri

Adam sandım fos çıktı
Vıttırı Vızzık Adamlar
Temiz sandık pis çıktı
Vıttırı vızzık adamlar

Saygıdeğer oyuncu dostum, videodan da görüldüğü üzere, mesleğin vermiş olduğu güzergahı takip etmekle meşgulüm. Üstüne üstlük orjinal Los Santos alanından dışarıda ücra bir yolda seninle alıp veremediğim ne olabilir? Ben zaten meslek güzergahındayım. İşsizlik yapıp araçla taciz yapıyorsun. Güzergahın pointlediği noktalarda da çarpma durumu oluşuyor. Benim sistemsel mesleğimin verdiği point alanını engelliyorsun. Kısacası gereksiz bir şikayet açmışsın  şahsi fikrimce.
İlk önce küfredercesine konuşmanı düzeltmen lazım, gelmişsin şarkı sözü falan atıyorsun. Ben sana böyle dediğimde de point noktasını alıyordum diyebilirdin, hiç bir şey demedin ve bundan öncesinde de Car DM attım, boş şikayet açtığım falan yok videoda var point olmayan yerde lag pit atmaya çalışıyorsun, ha düzenleyip şunu yazıyorum. O yol sadece tırların geçtiği bir yol değil, ben bir yere gidiyorum ki o yoldan güzel bir şekilde sabit hızda ilerlemeye çalışıyorum. Ama videonun sonlarına doğru point alanının olmadığı yerde bile bana sol şerite doğru pit atmaya çalışıyorsun.
« Son Düzenleme: 08.05.2021 12:33 Thomp »

#3 - 07.05.2021 14:50
" https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108658.0 " diğer bir şikayetini de gördükten sonra, sözlerimi devam ettirmeyi düşünmüyorum saygıdeğer oyuncu dostum. İnsanlarla alıp veremediğin tuhaf problemlerin var, buna kanaat getirdim. Bunların sana bir kazancı da oluyor muydu bilmek isterdim.

Son söz.

#4 - 08.05.2021 12:30
" https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=108658.0 " diğer bir şikayetini de gördükten sonra, sözlerimi devam ettirmeyi düşünmüyorum saygıdeğer oyuncu dostum. İnsanlarla alıp veremediğin tuhaf problemlerin var, buna kanaat getirdim. Bunların sana bir kazancı da oluyor muydu bilmek isterdim.

Son söz.
Savunma bile yapmıyorsun, burada tek yaptığın şey imalı bir şekilde laf atmak, senin için sana açılan şikayet önemli, benim başkasına açtığım şikayeti ne yapacaksın? Bir ihlal yapıyorsun neden yaptığını da bilmiyorsun fakat burada san ki bana şikayet açılmış gibi davranıyorsun, gerçekten ayıp sana kardeşim.

#5 - 08.05.2021 18:20
Hiçbir amacının bulunmadığı şehir dışı bir yerde, meslek güzergahımı taciz ederek hala benim hatalı sürüş yaptığımı ve saldırdığımı ima ediyorsun. Bir an önce karar verilir umarım. Artık vaktimi harcamak istemiyorum senin gibi "saygıdeğer oyuncu" bir arkadaşımla.

#6 - 10.05.2021 06:47
Kişi cezalandırılacak, şikayet kapatıldı.