"Birlik arkadaşlarım olağan rolünü gerçekleştirirken Tungua karakteri birliğimde ki Valerio ve Vito karakterinin yanına geliyor, daha sonrasında birlik arkadaşlarım gitmelerini söylemesine rağmen agresif rol yapmaya devam ediyorlar." Burada her hangi bir kural ihlali yok ve tam tersine benim aracımda dört kişiyiz, ayrıca istesem orda adamlarını 3 saniye'de yere düşürürdüm.
"Daha sonrasında birlik olarak Tungua karakterini buluyoruz, arkadaşlarından ulaşarak olağan rollerimizi sergiliyoruz. Kişinin karakteri sivil, güvenli bölgeden çıkmayıp agresif rollerine devam ediyor." Rollerim sürekli olarak Güvenli bölgelerde geçiyor, sizden kaçtığım için falan güvenli bölgelerde durmuyorum ve tam tersine geldiğinizi gördüğüm anda güvenli bölgelerden çıkıyorum ve arkamdan takip etmeye çalışıp her seferinde kayboluyorsunuz.
Açıkcası gerisini fazla okumadım, okumaya değecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Benim gözüm de ıc'de yakalayamadığınız bir insana tilt olmuş ve ooc şikayet açmış birinden farkınız yok. Ocean falan yazılmış, aramızda mesafe var ve rahat-rahat konuşuyorum çünkü orası kafana göre silah çıkarıp sıkabileceğin bir yer değil ki zaten ardından da bölgeden çıkıyorum fakat yine yetişemiyorsunuz. He bu arada tek olduğun bölgelerde rahatlıkla vurabilirdim seni R19 olup olmaman benim için bir şey ifade etmiyor