Konu: GERİ ÇEKİLDİ  (Okunma sayısı 211 defa)

#10 - 08.05.2021 00:55

Arkadaş ortak nezaket kuralını ihlal etmediğini söyledi fakat ona açtığım şikayetden jail yedi, başkada birşey demek istemiyorum, admin kararı.

#11 - 09.05.2021 11:40
Yetkilinin değerlendirmesiyle, benim düşüncelerim aynı olmayabilir. Sonuçta herkes kendi açısından haklı. Şikayetinin kabul olmasıyla benim şikayetimin işleyişi birbirini ilgilendirmeyen ayrı olaylar. Bugün dördüncü gün, yetkili inisiyatifini beklemekteyim. Eğer uzamasını istemiyorsan her şey bir özür dilemeye bakıyor, özel mesajlarım ve forum iletilerim açık. Bu konuyu sen ceza almadan da kapatabiliriz:)

#12 - 09.05.2021 14:05
Yetkilinin değerlendirmesiyle, benim düşüncelerim aynı olmayabilir. Sonuçta herkes kendi açısından haklı. Şikayetinin kabul olmasıyla benim şikayetimin işleyişi birbirini ilgilendirmeyen ayrı olaylar. Bugün dördüncü gün, yetkili inisiyatifini beklemekteyim. Eğer uzamasını istemiyorsan her şey bir özür dilemeye bakıyor, özel mesajlarım ve forum iletilerim açık. Bu konuyu sen ceza almadan da kapatabiliriz:)

Eğer ki rol zevkini kaçırdıysam özür dilerim kanka.

#13 - 09.05.2021 17:13
Anlık olarak yaşanmış, geçmiş bir şey. Özür dilemek benim için gerçekten yeterli bir şey. Olay ne kadar büyük ya da küçük olursa olsun bir özür her şeyi çözebiliyor. Şikayetimi geri çekiyorum.

#14 - 09.05.2021 17:27
K&A