Mesai çıkışında motorumla geziyordum ve arkadaşımla pmleşiyordum, bu sırada vurulan birilerini gördüm ve kısa süre bakıp oradan uzaklaşıp 911’i arayacaktım. Kendisi yanıma yaklaşıp “Kızı araçtan atar.” Diye emote verdi sonrasında motoru kaçırmaya başladı. CJ olmayabilir fakat motor belki üstüme düştü veya ona karşı direndim, o şahıstan uzaklaştım yanıma gelince. Karşı tarafa rol imkanı verilmeli.
Öncelikle hood sınır kesiminde tam tamına beş karakteri vurdum ve aceleci davranmam gerekiyor, sizin karakteriniz elli yedi kilo ve bunu yapmam gayet aşikâr. Üstelik karakterim Idlewood Komplekslerinde oturuyor ve hergün kavagaya, dövüşe, gaspa giriyor. Bunlar gayet normal. Size emote verme hakkı tanıdım, sizin etrafınızda motorla geziyorum ama hala bir emote vermediniz. Size orada "kim yaptı?" dedim, burada oyalamam gayet normal. Sizin orada yazı yazmaya çalıştınız ortada.
Sonrasında arkadaşıma haber verdim ve motoru aramak için hızlı bir araçla yanıma geldi ve motorumu aramaya başladık. Şahıs motorumu çaldığı bölgeye gidip insan üstü yeteneklerini kullanıp çatıdan çatıya atlamış. Bir insan bunu gerçekte nasıl yapabilir? Sonrasında çatıdan bir şey olmamış gibi atlayıp motorumu tekrar çalmaya koşuyor. Motorumu çalıyor ardından etrafımda dolanmaya başlıyor, yanıma gelip gidiyor sıfır çiziyor ve beni eziyor. Bu sırada İdlewood bölgesinde GUN ihbarı var, bir sürü polis bölgede. Motorun sahibi benim. Gerçek hayatta baskın olan bir bölgede birisinin motorunu çalıp karşısında ön kaldırıp sıfır çizmek çok saçma, böyle bir şey yapılamaz. Sonrasında benim ona saldırmam gereken yerde motordan inip beni dövmeye başlıyor. Beni dövmesi için ne sebebi olabilir ki? Adama saldırmıyorum, ihbar vermiyorum, küfür etmiyorum, “Hey” bile demiyorum.
Burada "arkadaşımıa haber verdim" diyorsun ama pm'de yazıştığınız ayan beyan ortada.

Aynen özel onlar, inandık. Neyse bu kadar prova ve yalana çalışılmış konuya yanıt atarak yapacağım rollere iyice balta vuruyorum. Hızlıca bitireyim. Çatıdan çatıya zıplayabilirim, bunda bir sorun göremiyorum. Hiperaktif bir karakter oynuyorum, üstelik yapacağım silahlı rol için uygun bir yerdi orası. Çatıdan atlayıp motorunuza bindiğimin kanıtını atın. Motorunuzla etrafınızda konuşuyorum, size emote hakkı tanıyorum burda ve vermiyorsunuz. Hala ben sürerken önüme geçip birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz. Gerçek hayatta motorunuzu nasıl bulabiliyorsunuz? Takip böceği mi koydunuz? Amacınızın gerçekçilik olmadığı burada belli. Size emote hakkı tanıyorum etrafınızda sürerek. Baktım siz hala pm yoluyla yapacağım rolü kesiyorsunuz bende döveyim dedim. Ama bitti mi? Hayır, size hala hak tanıyorum. Yaralı rolünüzü bile ben belirliyorum, sizden bekledim yaralı olduğunuzu ama ayakta bir anim çekmeden bana yazıyorsunuz. Sizden motorunuzu çalmam için bir çok sebebim var, orada silahlı rolü ben başlattım ve acele ile motordan sizi attım. Ghetto sokağında dayak veya gasp için bakışlarınız bile yetebilir. Eğer bu dediğimden birşey anlamadıysan clash#0933 adlı discord pm üzerinden bana yazabilirsin. Onaylı hood bölgesi içindeyiz, gasp yapılabilir.
Burada arkadaş sanırım insan üstü yetekleri bulunuyor, motoru ben sürerken kilitleyip açıyor. Eğer yedek anahtar varsa kanıt atın;
Evet burada insan üstü yetenekleri olduğunu onaylıyor, yerde yaralıyken açıp kapatıyor;
Amacım adama şikayet açmak bile değil, PM üzerinden uyarıyorum. “Rol zevkimi baltalamayın.” Diye cevap alıyorum. Kişi “rol” yaparak çok eğleniyor anlaşılan. Yanıma dört dakika sonra tekrar gelip ./do belirtiyor. Bunu daha önceden de yapabilirdi. Sürekli roleplay olarak düşündüğümüz zaman kişi motorun sahibinin karşısına tekrar geliyor. Amacı rol baltalamak olduğu gayet açık ve net. PM’den kendisi anahtarı kendi üstüne aldığını söylüyor fakat gasp rolleri inaktif.
Şikayet açabilirsiniz, uyarmak sizin göreviniz değil. Rol zevkimi baltalamayın olayı /fontsize 1 veya 2 olduğu için chat kirleniyor ve o yazılar kötü duruyor. Benim odağım sadece rol olmasını istiyorum. "yanıma dört dakika sonra gelip /do belirtiyor" nasıl bir cevap? Bunu da ben mi yapayım? Size yaralı rolü için fırsat sunuyorum ama siz rol seçiyorsunuz. Bir anim bile atmadınız direk "AMAÇ?" yazıyorsunuz. Ben sadece rol işleyişini sağladım, mesai sonrası Ghetto sokağında sürmeyeceğinizi IC olarak anlamışsınızdır. Onaylı hood bölgesi, sizi gasp edebilirim.
Yaptığım rolü hala sorgulayıp PM atmaya devam ediyorsun, direk "motor senin mi oldu xd" gibi tavırlar sergiliyorsunuz. Üstüne PM tehdit ediyorsunuz. Sizin gibi oyuncularla role girmek zaman cidden umutsuz vaka;
Diyeceklerim bu kadar, gerisini Vice Roleplay yetkililerine bırakıyorum. Bu platform'da bir iki gasp yüzünden kin yapıp insanları forumdan darlamayı bırakın. Tavsiyem bloklayıp geçin. Esenlikler dilerim.