Konu: Federico Flavio - GB  (Okunma sayısı 93 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2021 16:12
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Federico Flavio @RykolaCZ

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: GB

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GB'de şahıs yanağımdan makas alıyor?
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://cdn.discordapp.com/attachments/823250757238653008/838763485416128562/Ekran_Goruntusu_2673.png
Ekranı yarıya böldüm, sola bakmayın.

#1 - 03.05.2021 16:26
Evet olanlar ssde görülüyor zaten pek de laf düşmez, bu konu hakkında yeterli bilgim yoktu. Samp oynayalı çok olmadı ve bunun yanlış olduğunu bilmiyordum. Ben güvenli bölgede yalnızca saldırı faaliyetlerinin yasak olduğunu biliyordum ancak böyle bir şey bilmiyordum. Pm'den de yazdı zaten bana kendisi, oradan da açıkladım bunu kendisi de doğrulayabilir. Böyle bir kural olduğunu bilmiyordum. Özrümü de diledim kendisinden yaptığımın yanlış olduğunu bilmiyordum dedim. Bu konuda pek de rol bilgisine sahip değilim dedim. Kendisi yine de şikayet açmayı seçmiş, açabilir yapabileceğim bir şey yok. Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 16:29 RykolaCZ »

#2 - 04.05.2021 11:01
Merhaba, @RykolaCZ

Ortada güvenli bölge ihlali yok fakat kadın karakterlere karşı bu tarz roller yaparken dikkatli olmalı ve gerekirse onay almalısınız. Bu konuda daha dikkatli olabilirsiniz.
Ek olarak şikayet görüntüsü kanıt denilebilecek kadar net değil, şikayet görüntülerini daha net bir şekilde paylaşmanız gerekiyor.
Şikayet kapatılmıştır.