Konu: [03.05.2021 - John_Stanley - Kolby_Garza]  (Okunma sayısı 69 defa)

#0 - 03.05.2021 01:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: John_Stanley @Infarkt - Kolby_Garza @ravoltage

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2021  - 01.35

Alıntı
8-) KARŞI TARAFTAN ONAY GEREKTİREN ROLLER

Belirli yaş ve sınırlamalara sahip olan, karşı tarafı rahatsız edebilecek türde rollerin tamamı için karşı taraftan onay alınması gerekmektedir. Karşı tarafın onayının olmaması veya bu rolün iptali istenmesi durumunda karşı tarafın belirttiği detaylar üzerinden rol sonlandırılır. 10. maddeyle bağlı olarak bu rollerin devamı halinde, yapılan rollerden rahatsız duyması halinde tarafın oyundan çıkma hakkı bulunur, role sonradan devam edilmez.  Örnekler:

Alıntı
— Herhangi bir türde seksüellik içeren roller. (Her türlü cinsel içerikli rol ve detay)
— Ceset parçalamalar, ağır vahşet, canavarlık
— Yamyamlık
— Obsesif içerikli roller, takıntı.

GÜNCELLEME NOTU: 19.06.2020 tarihinde yapılan topluluk kuralları güncellemesi itibariyle Vice Roleplay içerisinde yapılacak bütün taciz/tecavüz & pedofili rolleri yasaklandı. İlgili maddeye ve detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

CEZASI: Kalıcı veya süreli olarak yasaklanma, hapis cezası.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Karakterim ile rol yapmak için sunucuya girdim. Taksi aracı ile taksi mesleğini yapmaya başladım. Reklam verdim ve verir vermez beş dakika sonra aradılar bende verdikleri konuma gittim. Gittiğimde iki tane libidosu yüksek sapık beni sözlü olarak taciz etti. IC ve OOC olarak gerçekten yaptıklarından aşırı derecede rahatsız oldum hatta nerdeyse ihlale ihlalle karşılık verme durumuna geldim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişilerin cezalandırılmasını talep ediyorum. Sözlü olarak beni taciz ettiler ve sapıklık yaptılar.

#1 - 03.05.2021 02:28
IC olarak rahatsız olmanızı karakterlerimizin serseri yaşantısından dolayı anlayabiliyorum fakat OOC olarak duyduğunuz rahatsızlığa pek mantık çerçevesinden bakamayacağım.

Arkadaşım ve ben bir yere gitmek için aracınıza binecekken direkt olarak ön kapının kilitli olduğunu emot ile belirttiniz ve ben emot ile aracın kapısını açmaya çalıştığımda başarısız olunca size karakterimle öne binip binemeyeceğimi sordum binemeyeceğim doğrultusunda bir cevap alıp karakterime direkt olarak tacizci gözüyle yaklaştığınızdan arkadaşım ve ben düşüncelerimizi IC role döktük, bundan OOC rahatsızlık duymanıza pek anlam veremedim çünkü biz sizin rolde bize olan yaklaşımınıza karşıt bir yanıt verdik.

Pek uzatılacak bir mevzu olduğunu düşünmüyorum, iyi geceler.
« Son Düzenleme: 03.05.2021 02:30 Infarkt »

#2 - 10.05.2021 03:57
Ceza alacaklar, şikayet kapatıldı.