Konu: [20.04.2021 - Brian_Bridges] Fear-RP  (Okunma sayısı 301 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2021 23:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Brian_Bridges @Gizlidavet

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2021   23:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear-RP

/AYapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yarış gecesindeyiz ve Brian karakteri yarışta kaybettiği için karakterime üst üste küfürler etmeye başlıyor. Bu durumdan rahatsız oluyorum ve yanına ilerliyorum, yakasını tutarak kendime çekiyorum ve yumruğumu sıkıyorum ardından sırıtmaya başlararak karakterimi daha da sinirlendiriyor ve kavgayı başlatıyor. Brian'ı dövüyorum ve oyunun etkisinde kaldığı için sanki bayılmamış gibi konuşmaya başlıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b ]

Ek açıklamalar(varsa): 20-20 Adam 0-0 adamı dövüyor, genel de böyle oluyor zaten bu tür rollerin sonu ve sıkılmaya başladım.  Rolde dayak yiyen kişi sanki hiç hasar almamış gibi, sistemsel yaralı bir şekilde karşısındakine laf yapabiliyor/atabiliyor.

#1 - 21.04.2021 02:00
İlkte Fear rp unuttum evet haklı bir küfürden dolayı saldırdı onuda sorun etmedim yarışı kazandım aracımın üstünde dans ederken saldırdı ve  aracın üstünde hasar az yiyodum dövmesi için yola çektim onu vurmasına izin verdim ama yemin ederim 11 kenn attım o şeyi bayılttı orada bir sürü şahit var yaralı rolü yaptım /me ağızında ki kanı yere tükürür falan diye yerden destek alır ayaklanır fln ve yere düşmeden önce attım o yazıyı yemin ederim 16 fps ile oynuyorum bu oyunu sürekli donuyor sizin ekranınıza bayıldıltan sonra düşmüştür etrafımdakilerde yardım etti zaten ama ben senin bir küfürden dolayı saldırdığını ciddiye almadom dövmene izin verdim, oyunum hep kasıyor bunu sende biliyorsun ben senin yaptığın rolü bile anlamadım küfür ettikten sonra gülüyorduk eğleniyorduk ama belli ki canın sıkılmış bana saldırdın yani 16 fps ile oynadığımın ss inide atabilirim isterseniz ve  yine yemin ederim ben canım 11 ken atıyorum o yazıyı ama oyunum donuyor zaten şahıs 11 canı 1 vuruşta bitiriyor bende 11 can  varken atıyorum o yazıyı benim pc de aynısı gözükmüyor sen can 11 ken bıraktın dövmeyi pc dondu kendine geldiğinde yerdeydim yaralı rolü yaptım Team-75 üyeleride şahit iyi forumlar pc den kaynaklı bir hatta kusura bakmayın.

#2 - 21.04.2021 14:41
Ve ek olarak bir şey eklemek istiyorum @noscrubs adlı kişi bizim ekipten değil bizim ile yarışa gideliyor ve oradan 5'den fazla kişi var benim ile aynı ekipten olan orada tek başına nasıl beni dövebiliyor Fear Rp nerede?

#3 - 21.04.2021 14:50
Senin birliğindeki çoğu eski kişi ile karakterim tanışmış, arkadaşlar kişiler. Senin garajda yeni olduğunu biliyorum ve hareketlerin gözüme battığı için gerekeni yapıyorum. Buna bağlı olarak şikayet açabilirsin, yine aynı savunmayı yaparım.

#4 - 21.04.2021 14:53
Sence saçma değil mi bulunduğu ekibin yanında ona saldırıyorsun ve ben yere düşmeden önce attım yazıyı pc dondu bayıldıktan sonra gitti yazı, sen HOOD'un içinde emotesiz bir şekilde beni düşürmüştün HOOD onayın içinde Fear rp yapmıyorsun

#5 - 21.04.2021 15:05
Bir kere küfür ettiğin için sana saldırmıyorum, üst üste küfürler ediyorsun. Bir oyunun içerisinde olduğun için senden kat kat cüsseli olan birisine küfür edebilme yeteneğin var, bunu biliyorum. Fear-RP ihlali yapmışsam şikayet açabilirsin, açtığın şikayete göre savunmamı yaparım.

YABANCI bir garajın yarışında bulunmuyorum. Team75'te eskiye ait birçok arkadaşım var, aynı zamanda garaja yeni girmiş arkadaşlarım da var.  Eğer küfür edip karakterimi tilt ediyorsan, yaptığının sonuçlarına katlanmak zorundasın.

Bu yazdığım yorumdan sonra istediğin kadar yorum yapabilirsin, cevaplama gereksimi duymayacağım.

#6 - 21.04.2021 15:08
« Son Düzenleme: 21.04.2021 15:11 Gizlidavet »

#7 - 04.05.2021 16:14
Yaralı durumdayken bu tip sözler kişiye karşı söyleyemezsiniz. Fear RP kapsamında ceza alacaksınız.