İyi geceler, hayırlı günler dilerim.
Yapılan rol sonrası amacınızı sorgulamak adına size pm ile bazı sorular yönelttim, bunun karşılığında herhangi
"Hakaret-Argo" tarzı bir hitap şekli kullanmasam da yönelttiğim kelimeler size tartışma çıkartacak bir yönelim olduğunu benimsetmiş.
Savunmam şu şekilde;Günler öncesinde bir olay yaşanmış, bizim hoodumuz da sizi tehtid etmişler sanırım, o kısımı tam olarak bilmiyorum. Sonrasında bize emir veriliyor, sizi sakin bir dil ile davet ediyoruz. (Abin aracılığı ile.)
Sonrasında daveti red ediyorsun, zaten yaşanılan roller hakkında bilgin vardır. Bize zor kullanarak getirme durumuna getiriyorsun, sonrasında gün içinde seni takip ettiriyoruz (ss kalabalığı yapmayacağım.) Önünü kesip silah çekiyoruz, fakat ne durumdur ki kafanıza nişan alınan silahtan korkmayıp kaçıyorsunuz, o sırada
"Sür!!" Gibi bir söylem de geçiyor zaten, mermiye kafa atanlar da bugün diyorum.
Bizim planımız silah çekip sizi korkutmak ve araca bindirmek. Her rolde de zaten
"18 Yaşında çocuk" gibisinden bir söylem deniliyor, öyleyse çocuk isen silahtan korkmaz mısın? Sen legal değil misin? Silahtan korkmaz mısın?
Ekran görüntüleri spoilerde.Sıkmak gibi bir amacımız yok zaten, sadece
korkutma
Normal bir insan saniyede 435m/s hıza ulaşan bir mermiden nasıl geri geri giderek kurtulabilir? Biz size rol şansı tanıyoruz, siz ihlal yaparak rol zevkimizi bitiriyorsunuz. Sıkmak gibi bir niyetim olsa sıkardım, sunucuya rol yapmak için geliyoruz, DM Gibi bir isteğimiz yok, bu işten zevk almıyoruz Fear-RP Uygulatmaya çalışıyoruz,... fakat nâfile.
Gerekli soruları Scealten admine de yönelttim, olumlu yanıtlar ile karşıladı, konuşmaları atmam da bir sakınca görmedi.
Sonrasında oradan ihlal yaparak kurtuluyorsunuz, Grotti tarafından ilerlerken sizin aracınızı Valachi'nin sosyal kulübünün içinde görüyoruz. Orada chatıma yansıyan görüntülerde;
Yaptığınız bir ihlal, buna anlam veremedim. Arkadaşın Valachi valecisi olsun, olmasın. Kendin için oraya saklanıyorsun? Bu yaptığın senin
CK'na kadar gidecek bir yeterli gerekçe. Ben de bunun sonrasında PM'den yaptığını
"Soruyorum/Sorguluyorum" ki, en doğal hakkım. Kurallarda da yazıyor zaten.
Yaptığın rol sonrası polise ihbar veriyorsun, bizim uzaklaşmamıza yakın polis peşimize düşüyor.
Yaptığın bu roller sonrası insan senin yaptığını sorgulamaz mı? Empati yapar mısın?
Birden fazla ihlal yapıyorsun, bunu sorguluyorum, sorgulamak hakkım.
Dediğim gibi, nefret ve kin kusmuyorum, yaptığın rolü sorguluyorum.
Tarafımca daha fazla yanıt gelmeyecek, yönetici kararını bekleyebiliriz.