Konu: [03.05.2021] Melchor Zourbendo - Fear RP  (Okunma sayısı 148 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.05.2021 15:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melchor Zourbendo @Lhansent

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Patrick Dunn, Derek Porter. @eppursimuove @Canterino the DEEV

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 1.30 - 1.40

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Fear RP Kuralı (Bir kişi tarafından esir alınma, yaralı duruma düşürülme, sayıca azınlıkta bırakılma gibi durumlarda kişilerin eyleme uğrayan(esir alınan, yaralı duruma düşürülen, sayıca azınlıkta bırakılan) tarafın diğer tarafa karşı FearRP zorunluluğu bulunur. Aksi halde kişilerin CK izinleri(YALNIZCA YÖNETİM TARAFINDAN) verilebilir, yönetim insiyatifine bağlı olarak da FEAR-RP ihlali kapsamında cezaya tabii tutulabilirler.)

YASAKLANMIŞ ROLLER (Acıya, hasara duyarsız robot karakter rolleri)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çıkan tartışma sonucu Rodeo'dan Commerce caddesine kadar takip etti, Commerce caddesinde darp edildi. Yaralıya düştükten sonra ise "Hmm, anlıyorum, olur öyle kafaları karışık" gibi cümleler sarf etti. Dayak yiyen bir kişinin bu şekilde bir tepki vermesi doğru mu bilemiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Düştükten sonra OOC olarak tepki verdiğini düşünüyorum ama iyi niyetli davranmak istiyorum, uyarıya tabii tutulabilir.

« Son Düzenleme: 03.05.2021 16:09 Chiko »

#1 - 03.05.2021 19:47
Merhaba,

Karakterimi düşürüyorsunuz ve sistemsel olarak bayılıyorum, yaralı rolü yapmadığım, fear-rp yapmadığım bir durum yok. Düşürülünce bu tarz kelimeler kullanmam kimseyi aşağılamıyor veya herhangi bir fear-rp'e karşıt gelen birşey olmuyor. Zaten bunları ben söylerken siz benden uzaklaşmış durumdaydınız, siz bölgede tamamen yokken emotemi verip yaralı rollerimi sergiledikten sonra bende bölgeden uzaklaştım. Düşürülünce kullandığım kelimeler ne yaralı rolü ihlali ne de fear-rp ihlali oluyor. Kısacası karakterimi döven kişileri karakter kendine yediremediği için kendi kendine bu tarz söylemler söylüyor fakat dediğim gibi bunların herhangi bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. Sadece karakterim kendi kendine mırıldanıyor, aşağıya olayla ilgili bir ekran görüntüsü bırakacağım. İyi günler.
bkz.
Spoiler: GösterGizle

- Karakterim dayak yedikten sonra kendi kendine mırıldanıyor, gördüğünüz gibi ekran görüntüsünde, düşürüldüğümde onlar yanımdayken birşey söylemiyorum, onlar uzaklaşınca karakterim kendi kendine mırıldanıyor.
« Son Düzenleme: 04.05.2021 09:48 Lhansent »

#2 - 04.05.2021 10:54
Sorun görülmüyor.