Konu: [26.04.2021 - Gustavo Peros] Bunny + Car Ramming  (Okunma sayısı 128 defa)

#0 - 26.04.2021 17:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gustavo_Peros @yankimert

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Riley_Moss @KAYMAKAM | Andy_Clark @blindguard | Ludacris_Parker @mustafaarda099

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2021 | 16.00-17.00 saatleri arasında.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Bunny
Car Ramming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gustavo_Peros karakteri ekibimizden bir kişinin aracını çalmıştı, telsizden geçildi ve yardıma gittik o arada araçtan inip yine ekibimizden birisine CJ atıp arabasını çaldı ve kaçtı. Daha sonra taksi durağında buldum ve arkadaşım taksi çağırdığında Pawnshop'a o geldi. Pawnshop'ta buldum önüne kestim ama CR yaparak vurup kaçtı, hiç bir şekilde kaza rolüde yapmadı. Ondan önce de 2 kere yakaladığımızda Bunny yaparak kaçtı en son Pizza Stack'te SS alabildik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişi daha yeni oyuncu diye düşünmüştüm o yüzden şikayet açmayacaktım fakat forum profilinden baktığımda 2 tane 3-4 level karakteri bulunmakta, yani yeni oyuncu değil gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 26.04.2021 18:00
Öncelikle selamlar, bunny SS'leri bana ait, şahıs sürekli bunny yaparak, araçlarımızı çalarak bizden kaçıyor, Car Ramming yaparkende arkadan video aldım şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 26.04.2021 18:04
 Öncelikle selamlar;Şahıs Bunny yaparken önümdeydi, bizden kaçıyordu şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 26.04.2021 18:32
Şahıs ilk olarak İdlewood Gas Station'da emote'siz cj attı ardından kaçmaya başladı bende telsiz ile arkadaşlarımı toplayıp peşledik Andy Clark karakteri kaç kere emote ile adama vurup /dene verse bile role uymadı,Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 28.04.2021 07:08
Merhabalar,
Gustavo karakteri ceza alacak.

İyi forumlar.