Selamlar, savunmamı kısa tutacağım.
Burada sıraladığınız 1,2,3 neyse ona göre tek tek savunma yapacağım. Car Jack konusuna deyineyim şunu öncelikle alıntı olarak bırakıyorum.
Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
Emote vermeden aldım kabul ediyorum, yalnız araçta sürücü yoktu yani zaten kanıtlarında da birisine "F" basıp araçtan attığım falan gözükmüyor. Neyse agresif girme konusuna deyineyim iki tarafta kaza yapmış, tamir ücretini istedim. Karakterim tırsak korkak bir karakter onu belirtmek isterim, (şey gibi düşünebilirsiniz normal de güçsüz sıska herkesin dövebileceği birisi ama yanında çakı taşıdığı için kimse yaklaşmaz bulaşmak istemez misali) öyle karakterim orada boş bir tehdit savurdu karşı taraf bunu zaten kâle almıyor. Şimdi, asıl bomba yere geldik. Arkadaşın attığı refuse rp'ye aşağıya bırakacağım video da zaten gerekli ağır çekim ile birlikte editledim zaten.
0.15'den sonrasını refuse rp'ye kanıt olarak yani arada çok fazla bir fark var, zaten yaklaşmak için zıplıyor ve hala mesafe var. Yani mesafe çok uzun olduğu için orada karakterim motordan atamamış gibi devam etti.