Şikayet ile bağlantım yok fakat bir konuya açıklık getirmek istiyorum, Efren Davis karakteriyle role girdikten sonra o bölgeyi Armi Maclean karakterini almaya gidiyoruz. Tanıtımınız yayınlanmasıyla alakası yok, ek olarak da boy göstermedik vesaire tarzı bir ithamda bulunmuşsun fakat Kurt Bowman - Efren Davis karakteri Montgomery yakınlarında karşılaştı, yelekli gördüğü için birkaç soru sordu ve karakter umursamaz tavırla basıp gittiği için tekrar konuşmaya çalıştı. Lütfen insanlara boş yermeler yapıp algı yaratmaya çalışmayın.
Ekran görüntüsünü de bırakıyorum, ben savunma yapmayacağım sadece bilgi vermek amacıyla yazdım.
Ek açıklamalar(varsa): Kişinin karakterinin 27 Level olduğun göz önünde bulundurursak ve kişilerle her hangi bir rol geçmişimizin olmadığını da göz önünde bulundurursak şahısın yaptığı şeyin sebebi tamamen OOC kindir. Daha önce Buffalo MC birliğinde bulunduğumuzdan ve birlikten çıktığımızdan dolayı yaptıklarını düşünüyoruz, gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
Bu kısımda çok dikkatimi çekti, MC kültüründe territory kavramı vardır, X veya Florida veya İstanbul bölgesi olarak geçen bir bölgede MC açmak için diğer MC'ler ile geçinmek önemlidir ve bölgelerin sahibi olan bir MC varsa onunla da iyi geçinmek önemlidir. Bu kural MC Kültürüyle bağlantılıdır, Efren Davis karakterinle yaptığımız rolde bununla bağlantılı attığın videoda bakabilirsin konuşmamıza. Düşünmeni gerektirecek bir şey yok kısacası, sana bunu anlayacağın şekilde anlatayım.
İstanbul'da bir süredir faaliyet gösteren bir motor kulübü var mesela X olarak adlandıralım, bu bölgeye gelip oyunda yaptığın gibi MC - One Percenter - Florida gibi temel yamaları takıp gezemezsin, bu kültüre uygun değildir çünkü var olan kişileri yok sayıyorum ve ben varım demek oluyor.
Daha da basit açıklamak gerekirse, bir bölgeye gelip biz artık burada var oluyoruz diye bir şey yapamazsın. Bölgede varlığını kanıtlamak için Nomads Kolu açılır veya ilk olarak Prospect Kolu açılır ki, bölgeye ayak uydurabiliyor musun şartları sağlayabiliyor musun veyahut bölgede hayatta kalabiliyor musun diye bakılır (Bilmiyorsan bunu bir şirketin Franchising'ni açıyormuş gibi de düşünebilirsin.) Kısacası böyle, kindarlıkla alakası yok biz MC kültürü rolünü yapıyoruz, belki de bilmediğin için bunu OOC Kin olarak düşündün gayet olabilir, bunun da bilgilendirmesini yapmak istedim.