Konu: [25.04.2021] Thomas_Caveletta @stridey  (Okunma sayısı 103 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 25.04.2021 19:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Thomas_Caveletta @stridey

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valentino_Rossi @Nightmare  Enzio_Forlazzo @Ufux

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te gözükmekte.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Saat 17.49 civarı garaja bütün birlik gittik, birlikteki R19'un aracını birisi pembe yaptığı için kamera görüntülerini şahıstan istedik .Hektor_Lomba adlı kişi ile kameradan kimin boyattığını öğrendik. Thomas_Caveletta'ı Greco mekanında bulduk. Şahısı araca bindirdikten sonra,Idlegass'a doğru yol aldık o sırada kişi araçtan yok oldu "/q attı". Chat'e yazı düşmedi ama bu loglardan bakılarak fark edilebilir. Kişiyi bir saat boyunca aralıksız bekledik, hâlâ gelmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 25.04.2021 19:47 memistheking »

#1 - 25.04.2021 19:04
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 25.04.2021 19:07
Aracı kaçırdığım zaman yüzüm de maske vardı karşı taraf mix yapıp benim ismimi veriyor ve bana kin kapmış şahıslar gelip beni kaçırıp ceza vermeye çalışıyorlar bunların sebebinin tamamen kin olduğunu düşünüyorum. Ve ayrıca screen shotlar yetersiz kanıt sunuyor, iyi forumlar dilerim savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 25.04.2021 19:10 stridey »

#3 - 25.04.2021 19:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

Burada arabada, ve pinginin ne kadar olduğu, düşük olduğu gözüküyor.

Burada da saniye ve dakika yazıyor. OOC kanaldan lagtest yazıp kandırmaya çalışıyor. Zaten yukarıda pingi gözüküyor, böyle bir şey mümkün değil. Araçla seyahat ederken de chatimize düşmüyor oyundan çıktığı. İnternetinin kötü olduğunu gösteriyor. Yani /q atıyor diyebiliriz.
Diyeceklerim bu kadar. Yönetici kararını beklemeyi öneririm. İyi forumlar.  :vays:
« Son Düzenleme: 25.04.2021 19:30 Ufux »

#4 - 25.04.2021 20:22
Merhaba,

Tarafınıza açılan şikayetlerde karşı tarafın yaptığı ihlalleri belirtmek yerine öncelikle savunmanıza odaklanmalısınız. /q için savunmanız yetersiz, bunun dışında kanıtlarda çoğu şey görünüyor. Rolde /q sebebiyle ceza alacaksınız, şikayet kapatılmıştır.