Konu: Xam  (Okunma sayısı 201 defa)

#0 - 08.05.2021 14:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bigseksi  Xam VanRiemsdijk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Lamar Payne, Vito Tedeschi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08.05.2021 / 14:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob DM

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Öncelikle merhaba, biz kendi halimizde rol yapıyorduk, sonrasında defalarca kovmamıza rağmen bu şahıs yine geldi, sonra uzaklaştırmaya çalıştık buraya kadar bir ihlal yoktu fakat şahısı konuşmaya çalıştığımızda, şahıs emote vermeden gelip bana yumruk atmaya başladı, bu şahısın Noob DM kapsamından ceza almasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 08.05.2021 19:09
Sizin oluşumda ki birisi bana emoteyle saldırınca sizler de saldırıya geçtiniz. Ben kaçınca sen kovaladın ve sen bana saldırdın. Ve senin de emoten yok. Benim emote yazmama sebebim, üç kişiye karşı emote yazana kadar zaten ölürüm direkt.

NOT: Sizin SS'de saat 14.00'de, benim SS'de saat 14.01'de yani hem sizin hem de Vito'nun  emote yazmadığı açık ve net ortada. Bence ceza alması gereken kişi sizsiniz. Admin kararı.

« Son Düzenleme: 08.05.2021 19:28 bigseksi »

#2 - 08.05.2021 20:52
şunu da eklemek istiyorum ve admin kararı diyorum, tekrardan.

#3 - 09.05.2021 02:42
Car dm, Noob dm, Bacağına pompalı yemene rağmen köprüden atlayıp yaralı rolü yapmaman üstüne hala kendini savunuyorsun bro. (Bu şikayete yazma sebebim sslerin arasında benim ismim ve emotelerim geçmesi.)

#4 - 09.05.2021 13:29
gereken yaralı rolleri yapıldı.. (o saatte paramedik, doktor rolü yapan kimse oyunda olmadığı için bu roller sonradan yapıldı, 3 saat sonra)

« Son Düzenleme: 09.05.2021 13:31 bigseksi »

#5 - 09.05.2021 18:25
Saatler sonrasında, daha doğrusu şikayet sonrasında gidip yaralı rolü için doktor bulmanıza vesaire gerek yok. Anlık olarak yapmanız her zaman daha iyidir fakat yeterli kanıt olmadığı için oradan ceza almayacaksınız. Belli bir kavga mevcut, siz emote vermeden emote vermemiş kişiye karşı saldırıyorsunuz, bu yanlış. Saldıran taraf her zaman emote vermesi gerekmekte. Emotesiz işlem kapsamında ceza alacaksınız.