Konu: DM  (Okunma sayısı 132 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 20:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Nzmckmk

Olaya dahil olan şahit karakter adı: sste görülmekte

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS lerde görükmekte

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ben orucumu açmak için gittiğim sırada şahıs gelip ne bir emote verip nede herhangi bir rol geçmişimiz olmamasına rağmen gelip beni düşürüyor herşey sslerde belli olmakta

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:[/b
]

Ek açıklamalar(varsa): 10 gün illegal yasağımız var.

#1 - 24.04.2021 20:48

unuttuğum ss

#2 - 24.04.2021 21:02
O olay yaşandığı sırada ben de orucumu açıyordum.. Küçük kardeşim bilgisayarın başına geçip oradan oraya saldırmış. Hiçbir şeyden haberim yoktu, geldiğimde bugdaydım bir kaç IC konuşma gördüm ve ne olduğunu anlayamadım. Taaki bu olayı yaşayan arkadaş yazana kadar. Durup dururken DM yapacak, saçma hareketler sergileyecek "Düşük Roleplay" bilgisine sahip bir insan olsaydım şu anda burada değil daha düşük mevkilerde, sunucularda oynuyor olurdum. Karşı taraftan özürümü diliyorum. Olay ile hiçbir alakam yoktur, ama eğer ceza işlemi uygulanacaksa eyvallah herkes hakkını helal etsin. İyi roller dilerim.

#3 - 24.04.2021 21:15
O olay yaşandığı sırada ben de orucumu açıyordum.. Küçük kardeşim bilgisayarın başına geçip oradan oraya saldırmış. Hiçbir şeyden haberim yoktu, geldiğimde bugdaydım bir kaç IC konuşma gördüm ve ne olduğunu anlayamadım. Taaki bu olayı yaşayan arkadaş yazana kadar. Durup dururken DM yapacak, saçma hareketler sergileyecek "Düşük Roleplay" bilgisine sahip bir insan olsaydım şu anda burada değil daha düşük mevkilerde, sunucularda oynuyor olurdum. Karşı taraftan özürümü diliyorum. Olay ile hiçbir alakam yoktur, ama eğer ceza işlemi uygulanacaksa eyvallah herkes hakkını helal etsin. İyi roller dilerim.

helallik alınacak bir durum, kardeşinde yapsa sonuçta yapılan bir ihlal yönetici kararına bırakıyorum.

#4 - 25.04.2021 20:44
Bilgisayarınızdan tamamen siz sorumlusunuz. Kardeşiniz, kuzeniniz, komşu çocuğu vs. kişilerin yapacağı hatalar da sonuçta sizin bilgisayarınızdan yapılıyor. Ceza alacaksınız.