Konu: [24.04.2021- Adler_Lehmann] Hile kullanımı  (Okunma sayısı 409 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2021 23:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Adler_Lehmann @Yarroo https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=19470

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Wayne_Walter @Trouble Gaetan_Howell @Vicolays Bassh_Harmes @egemenegi Jocquise_Lampkins@CheffOfficial
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5-) 3. PARTİ YAZILIMLAR

Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Alıntı
— ELM olarak adlandırılan cleo modu, Vice Platformu yalnızca  resmi oluşuma üye olan üyeler tarafından kullanılabilir. Harici kullanamaz.
— Camhack - CamHunt - Smoothcam gibi kamera açısı değiştiren programlar sadece admin gözetimi altında, belirli bir süre, video veya ekran görüntüsü edinmek için izinli olarak kullanılabilir.
— Objelerin içerisinden geçmeye izin veren Add-On'un kullanımı yasaktır. Bu sorunun fixlendiği versiyonlarına izin verilir.
— Bilgisayar donanımlarının sahip olduğu ek veya harici makro programlarının kullanımı da yasaktır.
— Diğer oyunculara görünen animasyon modları, dans cleosunun sunucuda kullanımı yasaktır.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba, saat 22.07 sularında bir çatışma rolü hazırlığı için Marijuana içtim. Rol arkadaşlarımla beraber hazırlıkları tamamladık, beklemedeydik. Durduk yere bayıldım, altmış saniye bekleme süresine girdim. Yerdeyken etraftan polislerin görmemesi için silahımı yere bıraktım, arkadaşımın almasını bekledim. Arkadaşım tam alacakken "Adler Lehmann" isimli bir şahıs hiçbir şekilde ortam içerisinde olmamasına rağmen silahı aldı. Chat bölümünde adı gözüktü. Sonrasında ise şahıs oyundan çıkışını gerçekleştirdi. Beş dakika sonra şahısı bölgeden yaklaşık elli metre uzakta gördüm, beni gördüğü an bölgeden uzaklaştı ve birden yok oldu. Kanıtlarını da aşağıya bırakıyorum.
Olaydan bir süre sonra tekrardan aynı kişi, aynı şekilde bir rol arkadaşımın daha silahını çaldı. Tekrardan olayı uzun uzun anlatmak istemiyorum, aşağıda bıraktığım ss'de ise belli oluyor. Bu hile kullanımından ötürü, rol arkadaşımla beraber toplam 2 adet UZI model silah kaybımız oldu.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Artık böyle olayları yaşamak istemiyorum, geçen hafta da bir adet Desert Eagle marka silah çaldırdık.  Bir an önce bir önlem alınmalı, onun yanı sıra şikayetlere erken bakılması herkesin yararına olur. Hileci/Bugger bildirim kategorisinde açılan konulara diğer şikayetlerden öncelik verilmeli. Son zamanlarda bu olaylar arttı ve insanlar fazlasıyla mutsuz bu durumdan.
Şimdiden sizlere teşekkür ederim...

« Son Düzenleme: 25.04.2021 16:31 yasinsagin »

#1 - 24.04.2021 23:13
Arkadaş görünmez olup oraya ışınlandı, silahı aldı ve direkt olarak oyundan çıktı. Şahitliğimi onaylıyorum, doğru.

#2 - 24.04.2021 23:17
Kişi sobeit ile sunucuya girdiği açıkça gözüküyor, şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 24.04.2021 23:18
Kişi 3. parti yazılım programlar ile girdiğini belli ediyor Şahitliğimi onaylıyorum.

KSZ

*
v2 Oyuncusu
#4 - 25.04.2021 07:53
Bu hafta boyunca bu ekip tarafından yediğimiz üçüncü saldırı. Eğer IP kontrolü yapabilme gibi bir durumu varsa, kesinlikle sürekli banlanıp-açılan forum hesaplarını görebilirsiniz. Tek IP'den bir çok forum, bir çok karakter olabilme olasılığı var. Sürekli aynı hile, sürekli aynı durumlar mevcut. Bariz bir şekilde hileler bulunuyor, can sıkıcı bir duruma dönmeye başladı.

#5 - 25.04.2021 20:46
Bu hafta boyunca bu ekip tarafından yediğimiz üçüncü saldırı. Eğer IP kontrolü yapabilme gibi bir durumu varsa, kesinlikle sürekli banlanıp-açılan forum hesaplarını görebilirsiniz. Tek IP'den bir çok forum, bir çok karakter olabilme olasılığı var. Sürekli aynı hile, sürekli aynı durumlar mevcut. Bariz bir şekilde hileler bulunuyor, can sıkıcı bir duruma dönmeye başladı.
Evet doğru diyorsun bu konu can sıkmaya başladı.

#6 - 27.04.2021 14:37
Kişi yasaklı. Silah iadesi için lütfen şikayet sahibi ticket yöntemi ile yönetime ulaşsın. @yasinsagin
« Son Düzenleme: 27.04.2021 15:01 Nyarko »