Konu: Cascio Greco(Baskın kural ihlali, Retarted RP)  (Okunma sayısı 228 defa)

#0 - 03.05.2021 23:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cascio Greco @EmreHakan0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gentilini Birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03.05.2021 Sabah saatleri.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP, Baskın kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sabah Hoodumda AFK'ydım bunu forumlarına attıkları fotoğraftan öğrendim bende, iki üç kişi bir hoodu basıyor, onaylı bir birliğiz, üç kişi hoodu basıyor AFK adamları düşürüyorlar sonra afk olmayanların peşine düşüyorlar, sıktıklarından iki üç saat sonra birliklerini kapatarak NC atıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Cezalandırılmalarını talep ediyorum, telefondan bizi tahrik ediyorlar, 200 bin dolar haraç kesiyoruz, bir kere oyuna girmiyorlar, girdikleri zaman ise afk adamları vurup NC atıp devam ediyorlar.

#1 - 03.05.2021 23:57
Birliği kapattıklarına dair ss:

Ivan Greco NC:

Alexander Greco NC:

#2 - 04.05.2021 08:23
Müsait olduğum zaman savunma yapacağım.

#3 - 04.05.2021 09:29
Selamlar, savunmamı yapıyorum;

Öncelikle hood basma olayına gelirsek, 3 değil 4 kişiydik, hoodun içinde 2 kişi olduğu için 4 kişi gelme gereği duyduk.

NC olayı
NC olayında ise, Mike, Ivan, Alexander ve ben rollü bir şekilde uçak ile Rusya'ya gitme rolü yaptık. Hatta telefonda konuştuğumuz sizin birlik üyeniz ile ona göre rol yaptık. Biletlerimi aldım, uçağım biraz sonra kalkacak vs.

Çok fazla ileti atmazsan sevinirim, hızlıca sonuçlanır.

#4 - 04.05.2021 10:15
İlk olarak gerekli kanıtlarınizi atarsanız sevinirim.
Bir sonraki olay ise Enzio acik bir bölgede afk kalmış onun adına değil kendi adıma konuşayım orada çatıda yüzümü duvara dönmüş bir şekilde AFK kaldığımı anlamak o kadar güç değil, vurulduğumu bile senin forumda attığın SS'ten öğrendim, çünkü AFK'dan çıktığımda yaralıdan kalkmış karakter.

« Son Düzenleme: 04.05.2021 10:17 judge1 »

#5 - 04.05.2021 10:46
4 kişi olduğumuzun SS'i;
Sağ alttaki olay saati 13:05

Baskın attığımız an 13:04

---------------------------------

NC olayında ise, her yaptığımız rolün ss'ini alamayız. Fakat Rusya'ya gitmediğimize dair o rolü yapmadığımıza dair bir kanıtın varsa atabilirsin. 1205790 numaralı kişi ile, üstte belirttiğim şekilde rol döndü. Tabii o arkadaş buraya yazar mı bilmiyorum. İyi günler, admin kararını bekleyelim.

#6 - 04.05.2021 11:03
Tamam admin kararını bekleyebiliriz AFK olduğum çok belli vurulduğumu bike foruma attığın ssten öğrendim.

#7 - 09.05.2021 19:26
Bir kişiyle role/çatışma girerken afk olup olmadığını kontrol edin, bu sizin için daha iyi olacaktır.

Birliği kapatıp tekrar size sıkmamışlar, bu yüzden burada bir problem bulunmuyor. Savunma yeterli bulundu, şikayet kapatıldı.