Arkadaşların tuttuğu kin burada çok belli oluyor, kişiyi bilerek ezmediğim anlaşılabilecek bir gerçek. Araç duvara yavaşa çarpıyor 10 veya 20 ile, aracı toparlamaya çalışırken o arkadaş bir anda arkamda beliriyor. Videonun başlangıcını atsalar ve devamını kişinin hiç bir şekilde yaralı rolüne girmediğini görebilirsiniz. Videonun başında tam olarak arkamda olmadığı için ve ben çoğunluk fps modunda oynadığım için arkadaşa çarpmışım. Daha haberim bile yokken dalga geçer gibi kinini belli ederek discord üzerinden dalga geçip " lan şikayet yicen aptal agariofikret " yazıyor ve beni vurdukları fotoğrafı atıp ooc kışkırtmaya çalışıyor.

Retarted RP açıklaması : Kişiler ben araca binene kadar bana bir kurşun bile tutturamadılar. Arkamdan koşarken ben araca tam binerken ateş açıyorlar.
NOT : Kişilerden aracımın çarptığı arkadaş ben yanlışlıkla çarpsamda bu yaralı rolünü devam ettirmeliydi. Ancak videoda göründüğü gibi kişi yaralı rolüne uymuyor ve ateş açmaya devam ediyor.
Hiç bir şekilde önemsemeden diyen arkadaşımıza bildiriyorum, reale dayanarak sana silahla koşan birileri var ve sen boşsun ne yapmayı bekliyorsun? Mantıklı bir cevap ile geri dönüş sağlarsan sevinirim.