Konu: Arthur Klostermann  (Okunma sayısı 207 defa)

#0 - 28.04.2021 17:06

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Unexpec0

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt @cante @Wimp @Errah @Cobblestoned

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.04.2021 16:28

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal birlik kuralları

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhaba ben ve ekibim hood bölgesinde rol yaparken @sukutt (Norman karakteri) Arthur karakterinin bizim barımızdan elinde çuvalla çıktığını gördü ve bize haber verdi. Bizde bütün ekip aşağıya indik ve Norman hırsıza silah çekti, bende adama saldırarak yere düşürdüm. Sonrasında olay yerine polis geldi fakat Arthur illegal bir birlikte olmasına rağmen yenilmeyi hazmedememiş olacak ki bizi polise şikayet ediyor.
EK-1 adlı bölümde karakteri yakalayıp dövdüğüm anlar mevcut.
EK-2 adlı bölümde karakterin ısrarla polise "silahı var" diye ihbar etmesi mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
EK-1:

EK-2:

Ek açıklamalar(varsa): 35 seviye bir adamın böyle ihlaller yapması oldukça amatörce.

#1 - 28.04.2021 17:11
Öncelikle merhabalar, ilk başta dövüp - silah çekip daha sonra beni polise yönlendiriyorlar. Ardından kişinin silahı içerde olduğundan dolayı içeri girmemem için 750$ yapıp giriş yapmamamı sağlıyorlar. İlegall rol sergileyen bir adamın beni ihbar etmesi ne kadar mantıklı? "Amatör" terimini kullanmanızda sizi uyarıyorum, üslubunuzu bozmayın. Kamera kayıt rolü yapıyorsunuz ve benim hırsızlık yapma kısmımı role döküp, silah çektiğiniz kısmı role dökmüyorsunuz. Bir silah için bunu yapmanıza gerek yok bence. :)

Gerekli kanıtları sunacağım, iyi görevler.

#2 - 28.04.2021 17:16
Öncelikle merhabalar, ilk başta dövüp - silah çekip daha sonra beni polise yönlendiriyorlar. Ardından kişinin silahı içerde olduğundan dolayı içeri girmemem için 750$ yapıp giriş yapmamamı sağlıyorlar. İlegall rol sergileyen bir adamın beni ihbar etmesi ne kadar mantıklı? "Amatör" terimini kullanmanızda sizi uyarıyorum, üslubunuzu bozmayın. Kamera kayıt rolü yapıyorsunuz ve benim hırsızlık yapma kısmımı role döküp, silah çektiğiniz kısmı role dökmüyorsunuz. Bir silah için bunu yapmanıza gerek yok bence. :)

Gerekli kanıtları sunacağım, iyi görevler.
Polisler olay yerine senin hırsızlık ihbarı için gelmiş olacaklardır @Cobblestoned bunu onaylayacaktır, polise seni biz şikayet etmedik. Bir silah için değil, olayı mantık çerçevesinde role döküyoruz polis gelmiş, seni döverken beni görmüş ve beni tutuklamak için hazır. Ne yapmamı bekliyordun?

#3 - 28.04.2021 17:27
Memur beni yerde görünce ne olduğunu soruşturuyor, ve beni o sırada sorguladığı için bana saldırdıklarını ve silahının olduğunu belirtiyorum. Soygun üzerine ihbara geldiklerini bende biliyorum, polisin gelmesi üzerine bağıra bağıra "Arabasını kontrol etsinler" "Kamera kayıtlarını izletme" "Lanet polislerimi arayalım" cümlelerini kuruyorsunuz. İçeri girmemem ve silahın yerini göstermemem için işyeri fiyatını 750$'a çekiyorsunuz. Bunları yapmanıza rağmen "amatörce" terimini kullanıyorsunuz.  :)
Şahısın paylaştığı SS'lerde göreceksiniz, her şey apaçık. İlk başta beni şikayet ediyorlar, polis ne olduğunu soruşturuyor. Bunun üzerine silahının olduğunu, beni dövdüklerini belirtiyorum. Savunmam bu kadar, iyi görevler.

#4 - 28.04.2021 17:32
Selamlar,
kendi kısmım için konuşmak gerekirse silahında hırsızlığında rolünü yaptım. Polise görüntüleri bilerek eksik verdim(rolsel olarak kırpma rolüyle birlikte) ve silahımın olduğu yeri kestim bu yüzden zaten bir süre polise görüntüleri atmayıp bekledim(işlemi gerçekçiliğe dökmek için). Silahımıda içeride bir yere saklama rolü yaptım mekana girsende bulamazdın, ayriyetten seni kimse şikayet etmedi polisler hırsızlık ihbarına geldiler söyleyeceklerim bu kadar iyi roller dilerim.

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 28.04.2021 17:35 sukutt »

#5 - 28.04.2021 17:55
Memur beni yerde görünce ne olduğunu soruşturuyor, ve beni o sırada sorguladığı için bana saldırdıklarını ve silahının olduğunu belirtiyorum.
Burada kendini ele veriyorusun, bu silah olayını 50 kere tekrarlıyorsun. Bir silah yakalatmak için bunu yapmana gerek yok bence.  :)

"Lanet polislerimi arayalım" cümlelerini kuruyorsunuz.
Bunu diyen arkadaşımız sunucuda yeni birçok şeyi öğretmeye çalışıyoruz, ayrıca bu cümleyi kurdu ama ihbar vermedi sadece laf.

İçeri girmemem ve silahın yerini göstermemem için işyeri fiyatını 750$'a çekiyorsunuz.
İstediğim zaman istediğim fiyata bar girişini ayarlayabilirim. :-\

#6 - 28.04.2021 18:07
selam, herkesin ifadesini tek tek aldığım sırada Arthur karakteri bana olayı bu şekilde anlattı, sürekli roleplay gözüyle baktığımızda bana kalırsa pekde sorun yok gibi.
hırsızlığı polise ihbar etme durumu yok, bölgeye hırsızlık ihbarıyla geliyoruz(sistemsel)
olaylar anlatıldığı gibi, şahitliğimi onaylıyorum.

#7 - 28.04.2021 18:08
selam, herkesin ifadesini tek tek aldığım sırada Arthur karakteri bana olayı bu şekilde anlattı, sürekli roleplay gözüyle baktığımızda bana kalırsa pekde sorun yok gibi.
olaylar anlatıldığı gibi, şahitliğimi onaylıyorum.

Belirtildiği gibi ifade üzerine bunları belirtmiş bulunmaktayım.

#8 - 04.05.2021 16:51
İfade üzerine, polis isteği üzerine gerekli ifadeyi vermekle yükümlüdür. Eğer polis istemeden, direkt olarak kendi verirse kural ihlalidir. Herhangi bir sorun yok, K&A