Konu: [25.04.2021 - Osvaldo Palmiere] OOC YALAN  (Okunma sayısı 169 defa)

#0 - 25.04.2021 21:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Osvaldo Palmiere - @YOFUUV2

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ricco Caprielli - @dadasfb

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 25.04.2021 - 19:48

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yanlış emote kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile yolda karşılaştık, aracını satıp satmayacağını sordum. Sıfır fiyatının üzerinde bir miktar istedi. Doğal olarak tepki gösterdim ve ''Taşak mı geçiyorsun'' dedim. O da ''Evet, yeni mi anladın'' dedi. Bunun üzerine sözlü olarak biraz atıştık. Sonrasında emote'ları ile bana silah doğrulttuğunu ifade etti. Levelinden ötürü silahı olmadığını anladım, fakat bozuntuya vermedim. Kişiyi yaralı konumuna düşürdük, silahının olmadığını gördük. PM yoluyla anlaşmaya çalıştık, fakat şikayet açmaktan başka çaremiz kalmadı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaş anlaşma yanlısı olmadığı için ceza almasını istiyorum.

« Son Düzenleme: 26.04.2021 01:34 LogaN »

#1 - 25.04.2021 22:10
Selamlar iyi forumlar;

Çok uzatmadan hemen konuya giriyorum, hatalı emote kullanımından şikayet açılmış şikayette atılan ss e baktığımda bütün emotelerimi okudum, verdiğim emote nin neresi hatalı tam olarak nerde onu da çözebilmiş değilim, onun haricinde pm'den bana anlaşmaya yanlı değil demişsin,  orasıda ikinci ofsayt, gayet doğal bir şekilde şikayet oluşturabilirsin pmden bana yazmanı istemiyorum demişim, keza yine şikayet açıklamanda levelinden dolayı silahı olmadığını tahmin ettim derken neyi kasttetiğini de hala anlamadım, yani levelime bakarak mı bir rol yapıyorsun, kendi açıklamanda da söylediğin gibi benim levelime bakarak benim ıc karakterimle ilgili tahmin yürütüyorsan, bu başlı başına bir ihlaldir, daha fazla kendimi açıklayacağım veya savunacağım bir nokta olduğunu düşünmüyorum, şikayeti admin kararına bırakıyorum.

İyi forumlar, iyi roller.

#2 - 26.04.2021 00:35
Merhaba, eğer silahınız olsaydı sizi düşürdüğümüz de silah elinize gelirdi.
Şahitliğimi onaylıyorum arkadaş kendisinde deagle varmış gibi rol yaptı, düşürdüğümüz de ise elinde her hangi bir silah yoktu. (bayılınca ele direk silah gelir.)

Silahı olsa bile yine sıkacaktık, Levelle ilgili bir durum değil.
Bu şikayette de belli olduğu gibi yanlış emote kullaniyorsunuz, sizde olmayan bir şeyi sizdeymiş gibi gösteriyorsunuz.
Sanırım bu kadar anlattığım yeter anladığınızı düşünüyorum. İyi forumlar.

#3 - 26.04.2021 01:19
Şikayetin sonuçlanmasını bekliyoruz.

#4 - 30.04.2021 15:08
Üzerinizde var olmayan bir şeyi varmış gibi gösteremezsiniz, özellikle bunu /do /me kanallarından belirtemezsiniz. OOC yalan üzerinden ceza alacaksınız.