Konu: Iann_Davis- ESC  (Okunma sayısı 246 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.04.2021 21:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Iann_Davis @Bloosy

Olaya dahil olan şahit karakter adı:52HGC birlik üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:20/04/2021 15:11

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
     Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.
     Q-E ile reload yapmak — Silahınızın mermisini (q-e) tuşlarına basarak yenilemeniz yasaklanmıştır. Ufak bir emote dahilinde yapabilirsiniz.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Her şey video kayıtlarında mevcut.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.04.2021 21:08
Merhabalar, burada Sanchez'i süren şahıs ben değilim. Doğru kişilere şikayet açarsanız sevinirim.
« Son Düzenleme: 20.04.2021 21:10 Bloosy »

#2 - 20.04.2021 21:13
Uyardığın için teşekkürler, o kadar çok kural ihlali var ki karıştırmışım. Özür dilerim, bir sonraki şikayet konumda görüşmek üzere  :-* :-*

#3 - 20.04.2021 21:17
@Bloosy  Dostum uyardığı için teşekkürler, ortada bir yanlışlık var. Şikayeti bu arkadaşımızdan çekiyorum, asıl sahibi olan @Müphthela kardeşimize açıyorum.

#4 - 20.04.2021 22:48
Böyle bir toxic hareket yapıp kimsenin rol zevkini bozmam düşersekde birşey olmuyor bu bi oyun farkına varmak gerek, böyle bir toxic hareket yapmadım, sadece bilgisayarımın sistem özellikleri yüzünden ufak çaplı bir drop, emin olun böyle toxic bir hareket yapıp rol zevkinizi bozmam, iyi roller dilerim.

#5 - 20.04.2021 23:37
Böyle bir toxic hareket yapıp kimsenin rol zevkini bozmam düşersekde birşey olmuyor bu bi oyun farkına varmak gerek, böyle bir toxic hareket yapmadım, sadece bilgisayarımın sistem özellikleri yüzünden ufak çaplı bir drop, emin olun böyle toxic bir hareket yapıp rol zevkinizi bozmam, iyi roller dilerim.

Tamamdır.

#6 - 21.04.2021 00:58
Savunma kabul edildi, K&A