Konu: [18.04.2021] Richard_Connor - Hatalı Emote Kullanımı  (Okunma sayısı 266 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2021 02:57

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Connor @serkanucar08

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stina_Holten @crewisgang

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:10   18.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişiyle aktif rol içerisindeydik, karakteri IC olarak sinirlenip giderken kişi tarafından böyle bir emote belirdi, zaten bizimle roldeydi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Görüntüsü yanımda ki arkadaşıma ait, şahit olarak ekledim zaten.

« Son Düzenleme: 20.04.2021 16:03 Serenity_ »

#1 - 19.04.2021 03:02
Ekran görüntüsünde yaptığı ihlal apaçık ortada iyi forumlar dilerim  :vice:

#2 - 19.04.2021 03:29
Sonradan /b Dell hatalı yazmıştım ama neyse ufak şey için forum açıyorsanız siz seviyenizi düşürmüş olursunuz iyi roller iyi forumlar elimde kanıdım da yok.

#3 - 19.04.2021 11:14
Bir oyun için yalan söylemeye ne gerek var chat bölümünde her şey belli, emoteu atıp oradan uzaklaşıyorsun. Attığın emoteun üzerinden bir dakika geçmiş fakat dediğin gibi bir hata düzeltme yok hatta sste sen bile yoksun önümüzde olman gerekiyordu. Emoteu attığın gibi gittin ve bunu Hudson Martin karakteri doğrulayabilir ekran görüntüsünde o da görünüyor.  @CastielXty

#4 - 21.04.2021 01:22
Cezalandırılacak.