Konu: Elvin Francis RETARTED ROLEPLAY  (Okunma sayısı 115 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 16:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Elvin Francis @LogaN

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Eugene_Walker

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.58 - 17.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
RETARTED ROLEPLAY: Yaptığımız rollerin sebepleri olmalı.  Tıpkı gerçekteki gibi yaptığımız eylemlerin sebepleri olmalı. Kafamıza eseni yapamayız.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif rol ortamındayız. Polis ile kaza oldu. Kazaya karışan araçların yerlerinden oynatılmaması gerekir bu nedenle araçları ellemedik. Yaralılarla ilgileniyordu polis ekipleri. Oyuncu geldi hiçbir rol yapmadan kaza yapan motoru alıp kaçtı. Motor rolsel olarak çalışmaz duruma girmiş olabilir ancak kişi hiçbir şekilde ne rol ortamına uydu ne de motoru alıp kaçarken rol yaptı. PM kanalından kendisine motoru getirmesini rica ettim getirmezse şikayet açacağımı söyledim. Benim bir suçum yok dedi ve getirmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2021 16:46
Oyun içerisinde yetkili ile gerekli görüşmeyi yaptım. Sorun olmadığını söylediler ve devam etmeme izin verdiler. Şikayetiniz kilitlenmeli sanırım.

#2 - 18.04.2021 18:38
Umurumda değilmiş gibi gözükmesin. Şikayetini açtığın konu için yetkililere gerekli savunmayı o esnada yaptım zaten. (@yutoalpha)Haklı bulunduğum için devam etmeme izin verdiler. Forumdan şikayet açma nedeninizi anlayamadım. Dediğim gibi, kilitlenmeli.

#3 - 18.04.2021 23:32
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. İletişime geçilen ekip arkadaşım ile görüşme sağladım, durumu ona karşı farklı lanse ettiğiniz için böyle bir söylenimde bulunmuş. Bu yaptığınız yasak, Retarted RP kapsamında ceza alacaksınız.