Konu: [17.04.2021 Robert Alan] Car Jack  (Okunma sayısı 96 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 17.04.2021 17:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Robert_Alan @nurullah81

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17.10  17.04.2021

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Car Jack

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Truckerda Car Jack yaptı ne yapıyorsun yazdığımda ise o aracı ben yenilemiştim dedi fakat böyle bir savunmanın geçerli olacağını düşünmüyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 17.04.2021 17:17
1. trucker yapmıyacaktım lafı arkadaşımı bekliyordum, araçta olmadıgı için aracı alıcaktım
Ben arabayı turkcerdan inerek resledim buda bug abusemış azaten admin uyardı sonra bu araca bindi bende f ye basmıştım araçtan attım sonra indim buda aracı almadı
forum açıcam fln filan dedi olay bu aracı ondan once almak için f bastım sonra araçtan attı bunu indim oda almadı aracı Kolay gelsin

#2 - 17.04.2021 17:21
https://i.resimyukle.xyz/czc6BH.png
Burdada kendi arabamın olduğu görünmekte meslek aracını kişisel kullanmıyacağım anlaşılmıştır
Araçtan indiğiminde kanıtı meslek 6 7 dakika sürüyor zaten ve ssde olaydan sonra 4dakika geçmiş ve ben araçta falan değilim.

#3 - 17.04.2021 17:25
2. ssde tırı kullanmadığım belli tırı kapmak için bindim kapamadım sonra böyle bişi yapmassın dedi bende indim gereksiz uzattı konuyu

#4 - 17.04.2021 21:37
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Emote vermeden hiçbir şekilde araç çalamazsınız, kişiyi araçtan atamazsınız. Bu durum ne olursa olsun, ister kullanın ya da kullanmayın, direkt yasak. Car Jack kapsamında ceza alacaksınız.