Konu: [13.04.2021] Pedro Bulger - Revenge Killing  (Okunma sayısı 130 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.04.2021 00:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Pedro Bulger, @Azovski

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Veroni Griffin @Arwen

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Revenge Killing.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: SSlerde gözüküyor, hapishanede illegal rol yasak fakat şahıs benden illegal rol istedi ve başta gereksiz yere agresif role girişti. /do'dan sorulan illegal rol iznine + olarak cevap verdim ve şahsa girişip daha sonra düşürdüm. PM'den yazdıklarına da bakın, gülünç durum (?). Ve bu roller dahilinde Veroni Griffin ile rol yaparken rolümüzü zedeledi ve Revenge Killing kural ihlalini gerçekleştirdi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ,
Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayıp aldıktan sonra rol desteği alsa iyi olur.

#1 - 18.04.2021 00:22
Dostum ilkten illegal rolünü sormasaydın +vermezdim senin hatan bi suçum varsa özür dilerim

#2 - 18.04.2021 00:24
Dostum ilkten illegal rolünü sormasaydın +vermezdim senin hatan bi suçum varsa özür dilerim

Sürekli "kel, ne oldu anneni mi siktiler" diye hakarette bulunmandan o kadar sıkıldım ki tek çare bu kaldı dostum.

#3 - 18.04.2021 15:10
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Güvenli bölgede hiçbir şekilde illegal rol yapamazsınız. İki tarafın onayı olsa dahi bunu yapamazsınız, bu yasak. İki karakter de ceza alacak, Pedro karakteri ekstra olarak Yaralı Kural İhlali suçundan ceza alacak.