Konu: DM  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 11.04.2021 20:01

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Ahesta Lydraen Reeves
 @dramacholy19 Robert Danson
 @BenitaXv2 Giovanny_Bernardi @Hgrost Dimitry_Krasnoyarskaya 

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jahseh Cruse @Ezinezkoa   Demarco Hayes @kaan12

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 11.04.2021 00.44

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:DEATHMATCH

Herhangi bir şekilde roleplay amacı olmayan şekilde karşı tarafı öldürmek olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş ediyorken, yeterli sebep ve nedene sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.
Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Aktif bir roldeyken DM ye uğradık.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.04.2021 20:59
Merhabalar DRAGUNOV ORGANİZATİON Olarak Arkadaşlar ile Düşman olduğumuzu belirtirim Birazdan düşman olduğumuza dair ss leri buraya aktaracağım.  :palmiye:

#3 - 11.04.2021 21:12
Merhabalar şöyle şunuda bırakayım buraya birliklerin den başka birisinin beni vurma kanıtıdır buda iyi günler dilerim :) :vice:

#4 - 11.04.2021 21:29
Bu şikayette neden mantion yedim tam olarak? :D @Arnold  Karakterimin silahı yok. Rüyamda attım sanırım. O saatte oyunda olmamam da işin cabası. :D
Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 11.04.2021 21:32 Ahesta »

#5 - 11.04.2021 22:25
Dostum bana bireysel bir düşmanlığın yok daha önce senle hiçbir role girmedik.Ayrıca arabadakilerden sadece ben Brystal denim diğerleri farklı kişiler.

#6 - 11.04.2021 22:37
Dostum Birlik olarak savaşıyoruz farkındamısın ? :D  Şakamı yapıyorsun yok doğruyu söyle çünki komik Değil.

Hatta neden birlikte olduğunu falan bana biraz anlatırmısın Neden Birlikte olduğunu bir oluşumun içinde olduğunu anlat bana yada ya sen

Yada Birlik savaşlarının açılımını yap bana birşey yap çünki gerçekten bu yazdığın yanıta bir cevap bulamıyorum xD

#7 - 12.04.2021 00:07
Arkadaşlarla bizim aramızda sorun yok, beraber Dyton'la rol yapıyorduk daha sonrasında bizi Brystal'dan sanıp ateş açtılar gayet doğal bir şey. Sonrasında karşılıklı olarak konuşup sorunu halletik zaten.

#8 - 12.04.2021 13:21
Brystal ile savatayiz zaten kanıtları arkadaşım paylaştı bay Side oyuncuları bir yanlışlık oldu onlardan özür diledik ve sorunu çözdük

#9 - 16.04.2021 18:44
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Aradaki sorun çözüldüğüne göre daha fazlasına gerek yok. Şunu dile getirmekte fayda var ki eğer kişiyi tanımıyorsanız onun sivil olduğunu düşünerek rol yapın. Geçmişte düşmanlık yaşamadıysanız düşman olarak görmeyin. Savaşa gireceğiniz zaman dikkatli olmalısınız.