Konu: [14.04.2021 - Richard_Connor] Rolde /b, Fear RP, Yaralı Kural İhlali  (Okunma sayısı 113 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2021 13:15

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Richard_Connor @serkanucar08

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jordan_Burnett @akaLauren

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.04.2021 - 02:20 / 02:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
23-) BRAWL VE ÇATIŞMA KURALLARI
2.1) BRAWL
Brawl sırasında ateşli silah kullanmak ve drive-by olayı yasaktır.
Bölge sahibi oluşumun bölgesinde brawl yapılıyorsa, bölgenin sahibi olmayan oluşumun brawla katılan oyuncu sayısının daha fazla olması gerekir.
Bir brawl yapıldıysa yaralanan ve saldıran kişiler aradan 4 saat geçmeden tekrar brawl yapamazlar.

Rol esnasında /b kanalını gereksiz kullanmak, Fear RP'da var. Kurallarda göremedim.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Pek bir söylemeye gerek yok. Rolde dostumuz olan Ermenilerin mekanını soyarken gördük, bunun üzerine onu durdurup konuşmak istedik. Küfür edip durmayınca Pawnshop'a sıkıştırıp onu dövdük. Sonrasında hiçbir şey olmamış gibi dövüldüğü halde bize küfür etmeye devam etti. Yaralı süresi bittiğinde ayağa kalkıp tekrar saldırdı, sonrasında karşılık verip düşürdük. Buga girdi ve role devam etmedi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.04.2021 14:28
Şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 14.04.2021 17:20
Ermenilerin mekanı soymusun demişsiniz bende size şikayet açtım ona bakın resimlerde ev soyduğuma dair kanıdım var ooc yalan söylüyorsunuz hala gerekli cezayı almanızı istiyorum.

#3 - 16.04.2021 01:48
Merhaba,

Atılan kanıtlar incelendi. Kişiler sizden üstün bir durumda, sizin bu konuda Fear RP yapmanız gerekliydi. Kavgaya girmişsiniz, yaralıya düşmüşsünüz. Daha yaralı rolü yapmak yerine kişilere küfürler savuruyorsunuz, bu tamamen yanlış bir tutum. Yaralı rolü yapmanız yerine kalkıp emote vererek kişilere tekrar saldırıyorsunuz, bu da Yaralı Kural İhlaline giriyor. Aktif rolde de /b bölmemeye çalışın, bu konuda ilk uyarınızı alıyorsunuz. Bu kapsamlarda ceza alacaksınız, tekrarlamayın.