Arabamla normal giderken NoS kullanıyorum ve devam ediyorum. Arkamda beliren polisler hemen TT ekibi talep ediyor. IC olarak olayın ne olduğunu sorduğumda bana NoS kullandığımı belirtiyorlar, IC olarakda bahaneleri arkadan çıkan mavi bir duman gördük. Altımdaki aracı Elegy R34 Skyline olarak kullanan bir yarışcı ekibinin lideriyim. Bildiğiniz üzere bu araçların Beygiri ve Torku çok yüsek seviyede, o araçlardan rolsel olarak her zaman alev ve duman çıkıyor zaten. TT ekibi geldikten sonra araca herhangi bir rolsel kontrol yapmadan kişi direk çekin dedi, /do üzerinden herhangi bir soru gelmedi, /me üzerinden herhangi bir aracın kontrolünü yapmadı. Sadece Mavi duman çıktı NoS diye aracımı çekip IC olarak 6k ceza verdi. Bu cezanın geri alınmasını ve gereken ceza işleminin uygulanmasını istiyorum.
Not : Beni durdurduktan sonra, mavi duman gördük NoS şüphemiz var diyip rolsel olarak aracı göstermeleri benim için yeterdi, fakat direk NoS diyip geçtiler. Aracın arka bölümünü rolsel olarak bile incelemediler.
Şikayet edilen kişi : Forum İsim :
@Hudayfa IC İsim : Olga Petrovna
Destekleyici Kanıtlar : Olay Saati : 15.50 - 16.00