Konu: Tobias Davidson + Jimmy Lopez  (Okunma sayısı 337 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.04.2021 21:05
Öncelikle iyi forumlar, bana biraz açık aramak gibi geldi. Sana açtığımız ve ceza almana sebep olan şikayetten sonra kin yapmışsın ama yinede savunmamı yapacağım.

Dostum, sistemsel baygınken "ığh-... orosp* çoc*ğu" demişim, bunda ne ihlal var bilemiyorum. Benim ile alakalı diğer ss'lere gelicek olursak. O sırada arkadaşlarım ortama gelmiş ve kalabalıklaşmışız sen ise tek başınasın, bu yüzden karakterim bir tık daha rahata çıkıyor. RK'ladın diye sana itaat etmem gerekmiyor.

Ek olarak @isotcu sinan bu role açtığımız şikayetten "noob dm" kapsamında ooc jail almışsın. Noob dm attığın bir esnada ss toplayıp şikayet açman absürt kalmış.

Merhaba iyi forumlar, kişi ile brawl'a girmeden,  gördüğünüz gibi emotlardan 4 saniye sonra yazmışım o hakareti. Bir yanıt yazıyorum ve b kanalından (T Dell) diye ekliyorum brawl esnasında bunu yazmam zaten imkansız, beni dört saniye içerisinde bayıltman imkansız, adminleri kandırmaya çalışmışsın. Bahsi geçen hakaretler yere düşmeden önce atıldı, yerdeyken attığım hakaret ise arkadaşlarım ortama geldiği için karakter rahata çıkıyor, kalabalığız ve sen teksin. Düşürdükten sonra da, ben yerdeyken ss alıp o esnada demişim gibi göstermeye çalışmışsın.  Yediğin cezadan zaten hatalı bir rol olduğunu fark edebilirsin tarafımca yorum gelmeyecek oyun oynuyoruz ooc kin yapmaya gerek yok, iyi akşamlar.

Arkadaşlar iyi miyiz? Ben size neden OOC kin kapayım? iletilerime bakarsanız bu platformda insanların rol zevkini elinden almamak için şikayet açmadım. Ama bu rolde cidden rol zevkim bozuldu ve şikayet açacaktım zaten. O zaman herkes ilk kişinin açtığı şikayetten sonra şikayet açarsa OOC kinci olur, ne güzel değil mi? Bir ihlal yaptıysan şikayet açmam gerekir neden açık arıyayım. Lütfen savunmanızı yapın böyle tavırlarınızı Discord'da veya başka yerde arkadaşlarınızla yapın lütfen.

Daha sonra iki karakter için Jimmy Lopez ve Tobias Davidson size dizlerimin üzerinde çökün demiyorum ama karşı tarafı kışkırtacak şeyler kurmayın.

"iletilerime bakarsanız bu platformda insanların rol zevkini elinden almamak için şikayet açmadım. Ama bu rolde cidden rol zevkim bozuldu ve şikayet açacaktım zaten."

Dostum ooc siciline bakınca insanların rol zevkine ne kadar önem verdiğin belli oluyor  ::)
Spoiler: GösterGizle

"Ama bu rolde cidden rol zevkim bozuldu."

Ne rolünden bahsediyorsun? Bu rol değil senin attığın bir noob dm'di. Her neyse, biz savunmamızı yaptık gerisi admin kararı.

Pekala Blood ailesi
ooc kin yapmamış halin bu mu?  :garip:

daha fazla sizinle münakaşa etmiyeceğim admin kararını bekliyelim, iyi forumlar
Münakaşa başlatan sensin zaten dostum, "Pekala blood ailesi", ne oldu bir anda o resmiyetin gitmiş ve bizi kışkırtmaya çalışıyorsun.  Sen üstelemediğin sürece tarafımca yanıt gelmez/gelmiyicek.

maalesef ilk şikayette size resmice davrandım ama siz bundan arınanamış gibisiniz, ilk başlarda "sicili kabarık" diyerek kışkırttınız
konu dışında laf çarpıtmayın lütfen

#11 - 16.04.2021 19:31
Merhaba,

Kanıtlar incelendi. Tek başınasınız ve bir birliğin konumlandığı yere gidip dövüşüyorsunuz ve bununla birlikte Noob DM kapsamında ceza alıyorsunuz. Kişilerin yaptıklarında herhangi bir sorun görünmedi, ceza uygulanmayacak.