Konu: 09.04.2021 - Emotesiz işlem ve Hatalı Emote  (Okunma sayısı 499 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 09.04.2021 01:03
Lütfen bana haber vermeden şikayetlere şahit eklemeyin, şahitliğimi onaylamıyorum Miya karakteri normal olarak orada kendini savundu ve kendini savunan tarafın emote verme zorunluğu yok.
Saldıran taraf sizsiniz ve saldıran tarafın emote verme zorunluluğu var ve verilen emoteleri okursanız Miya karakterine saldıran hiçbir emote yokken gelip saldırıyor.

Not: @barometri şikayete hatalı emote kuralı eklendi ona karşıda savunma yaparsanız sevinirim.
Saldıran taraf ben değilim, saldıran taraf Brandon adlı karakter ve emoteyi ilk başta veren de o. Brawl rolü döndüğü için emote verme gereksimi duymadım ve saldırdım. Bu kadar basit bir şeyi anlatmak bazen sizin gibi insanlara zor oluyor ama tekrardan anlatmak istedim.  Ayrıca siz legal bir karaktersiniz ve brawl rolüne giriyorsunuz. Bu nasıl oluyor bunu da çözemedim?

/ado emotesine gelirsek de tamamen şaka amaçlı yazılan bir şey. Serverda genel olarak böyle şaka amaçlı şeyler yapılıyor ve gülünüp geçiliyor. Ben de bunu devam ettirmedim ve bir kereliğine şaka amaçlı yazdım. Tekrarını getirmedim. Sizin için çok büyük sorun olduysa özür dilerim.

#11 - 09.04.2021 01:11
Ayrıca emoteler atılır atılmaz bana da saldırmaya başladınız, yere düşmeyi mi bekleseydim?  Kendimi savunmak adına brawla girdim.

#12 - 09.04.2021 01:54
Şahitliğimi onaylıyorum, arkadaşlar birçok ihlal yaptılar.
ÇOĞUL[ Kullanmazsak sevinirim.

#13 - 09.04.2021 02:10
Lütfen bana haber vermeden şikayetlere şahit eklemeyin, şahitliğimi onaylamıyorum Miya karakteri normal olarak orada kendini savundu ve kendini savunan tarafın emote verme zorunluğu yok.
Saldıran taraf sizsiniz ve saldıran tarafın emote verme zorunluluğu var ve verilen emoteleri okursanız Miya karakterine saldıran hiçbir emote yokken gelip saldırıyor.

Not: @barometri şikayete hatalı emote kuralı eklendi ona karşıda savunma yaparsanız sevinirim.
Saldıran taraf ben değilim, saldıran taraf Brandon adlı karakter ve emoteyi ilk başta veren de o. Brawl rolü döndüğü için emote verme gereksimi duymadım ve saldırdım. Bu kadar basit bir şeyi anlatmak bazen sizin gibi insanlara zor oluyor ama tekrardan anlatmak istedim.  Ayrıca siz legal bir karaktersiniz ve brawl rolüne giriyorsunuz. Bu nasıl oluyor bunu da çözemedim?

/ado emotesine gelirsek de tamamen şaka amaçlı yazılan bir şey. Serverda genel olarak böyle şaka amaçlı şeyler yapılıyor ve gülünüp geçiliyor. Ben de bunu devam ettirmedim ve bir kereliğine şaka amaçlı yazdım. Tekrarını getirmedim. Sizin için çok büyük sorun olduysa özür dilerim.
Gerçekten şikayeti uzatmanın manası yok, kanıtları size sundum ve tekrar ediyorum; Size saldıran kimse yok, size saldırıya geçmeyi bildiren hiçbir emote yok kafanıza göre gelip bana ve diğer arkadaşlarıma saldırıp sistemsel düşürüyorsunuz.
Alıntı
Brawl rolü döndüğü için emote verme gereksimi duymadım ve saldırdım.

O halde bende çatışma rollerine girdiğim zaman emote vermeye gerek duymayayım ve direk silahımı çekil ateş açayım? Yok öyle bir dünya maalesef.
Alıntı
Ayrıca siz legal bir karaktersiniz ve brawl rolüne giriyorsunuz. Bu nasıl oluyor bunu da çözemedim?
Bana karşı bir saldırı yapılıyor ne yapmamı bekliyordunuz? Öylece izleyecek miyim?
Alıntı
Brandon adlı karakter ve emoteyi ilk başta veren de o.
Kendinizde söylüyorsunuz Brandon ilk emoteyi vermiş benim burada emote vermeme gerek yok çünkü saldırıya uğrayan taraf benim fakat ben yinede güzel bir rol çıkması adına emote verip kavgaya öyle devam ediyor ama siz emote vermeye bile tenezzül etmiyorsunuz.

Ufak bir not: Eğer ekleyecek bir savunmanız olursa lütfen önceki yanıtlara "değiştir" diyip oraya ekleyin ve beni etiketleyin çünkü şikayetin sayfalarca uzamasını istemiyorum ve inceleyecek admine zorluk çıkmasını istemiyorum.
Not v1.2: @akbiyikcinarr lütfen şikayeti uzatacak yanıtlar atmayalım.

Ayrıca emoteler atılır atılmaz bana da saldırmaya başladınız, yere düşmeyi mi bekleseydim?  Kendimi savunmak adına brawla girdim.
Size saldıran kimseyi göremiyorum?

Bu ekran görüntüsünde de beni 3 kişi araya almış sistemsel yere düşürüyorsunuz.

Demem o ki lütfen savunmanızı kanıtlar ile destekleyiniz.
« Son Düzenleme: 09.04.2021 02:19 et yiyen çiçek »

#14 - 09.04.2021 08:44
Şahitliğimi onaylamıyorum, Miya karakterine saldırıldığı için o da saldırdı yoksa ellemiyordu.

#15 - 09.04.2021 10:55

Şahitliğimi onaylamıyorum, Miya karakterine saldırıldığı için o da saldırdı yoksa ellemiyordu.

Arkadaşlar sanırım farklı bir olayı anlatıyor, ben Miya karakterine saldıran kimse göremiyorum da. Olayı izlerken gelip saldırıyorsun  :garip:

#16 - 09.04.2021 15:42
+1

#17 - 09.04.2021 16:16
Evet, uzatmaya gerek yok. Emoteler verilince arkadaşlarıma saldırdıkları için bende brawl'a dahil oldum. Ve rol biter bitmez mekandan çıktım, arkadaşımdan PM gelmese şikayet yediğimin farkında olmayacaktım. Sanki bu anı bekliyormuş gibi, bir açık arıyormuşsun gibi direk şikayet açmışsın. Garip :garip: Onun dışında önceki savunmamı önceki mesajlarda yazdım.
İyi forumlar.

#18 - 09.04.2021 18:33
Evet, uzatmaya gerek yok. Emoteler verilince arkadaşlarıma saldırdıkları için bende brawl'a dahil oldum.
Bu yorumla bile kendini ele veriyorsun.
Konuyu uzamaması adına kilitliyorum, savunmanıza eklemek istediğiniz bir şey olursa forumdan mesaj atın konu kilidini açarım.

#19 - 09.04.2021 19:11
Cezalandırılacak.

Ayrıca konuyu kilitleme şansınız yok. Tekrar herhangi bir şikayet konusunu kilitlemeyin.
« Son Düzenleme: 12.04.2021 14:00 Heavenly »