Konu: A.F.K Sistemi  (Okunma sayısı 235 defa)

#10 - 08.04.2021 14:08
Sunucunun yarısı neredeyse afk kalıyor, bundan hiç kimsenin şikayetçi olmaması garibime gitti açıkcası. İnsanları rol yapmaya teşvik edecek bir sistem, bir kere adam akıllı rolde görmediğim insanların 30-35 level olması komik. Yirmi dört saat pcyi açık bırakanları biliyorum. Arkadaşın biri yukarıda /sit yazıp bir saat rol yapabilirim demiş, neden kick yiyeyim demiş. Şöyle açıklayayım, 1 saatin sonunda bir kod gelen o kodu yazamazsan oyundan atan bir sistem gelebilir. Bu durumda sabit kalarak rol yapan insanlar da mağdur olmaz, ki 1 saat bence çok uzun bu süre 9-10 dakika olmalı, 9-10 dakikada kod gelmeli ekrana, yazamazsanız kicklenmeli. Tamamen destekliyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#11 - 08.04.2021 14:12
Sunucunun full çektiği nadir oluyor. Sunucuda para sıkıntısı var o yüzden insanlar afk bırakabiliyor. afk bırakmalarıda sunucu içerisinde pekte sorun yaratmıyor.
Gereksiz bir sistem, sen afk kalmak istemiyorsan kalamayabilirsin. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#12 - 08.04.2021 15:11
Sunucunun full çektiği nadir oluyor. Sunucuda para sıkıntısı var o yüzden insanlar afk bırakabiliyor. afk bırakmalarıda sunucu içerisinde pekte sorun yaratmıyor.
Gereksiz bir sistem, sen afk kalmak istemiyorsan kalamayabilirsin. Desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#13 - 08.04.2021 17:54
XP almanın sıkıntısı ney anlamadım, IC üstünlük katmıyor. Tek sıkıntısı level atlayınca bonus verilmesi o kalkabilir. Desteklemiyorum ARGE'yi XP almanın bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

AR-GE hakkında söylemek istediklerim alıntıla yaptığım iletide zaten belirtilmiş, rol yapma sunucusunda AFK kalmanın bir artısı veya eksisi olmadığını düşünüyorum, desteklemiyorum.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#14 - 08.04.2021 20:08
Bana göre A.F.K sistemi gelmeli nedeni şu, Millet level kasmak için oyunu açık bırakıyor ve bilgisayar başından ayrılıyor serverda 300 kişi varsa 100,150 si afk kalıyor rollere katılmıyor, bence belli bir süre haraket etmeden durulursa oyundan atılmalı bu süre 30 dakika veya 1 saat olabilir görüşlerinizi merak ediyorum iyi forumlar.  :o
Dostum sen AFK kalmak istemiyorsan t>/q atarak oyununu kapatabilirsin, ben elektrik faturamın fazla gelmesini istiyorum belki de bu sebepten sadece zevkine bilgisayarımı oyunumu açık bırakıyorum, bunu bilemezsin. En kötü örnek de jail yedik diyelim ic ooc ama arkadan dizi izliyoruz veya farklı oyunlar oynuyoruz ben neden bu süreç içerisinde oyundan kick yiyeyim ki?  8) DESTEKLEMİYORUM!
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#15 - 09.07.2021 21:07
Düşünmüyoruz. Aktif rol alanında AFK olan varsa bildirebiliyorsunuz.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok