Konu: Matthew_Armstrong Noob-DM, Car Ramming, Car Parking  (Okunma sayısı 179 defa)

#0 - 05.04.2021 19:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matthew_Armstrong @manuelzenbi
Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.04.2021 Saat 18:30 civarları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Noob-DM Car Ramming Car-parking

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Big monkey önünde beklerken üçüncü kez taksi lazım mı diye sorduğunda Devam ET! şeklinde yanıt verdim, bunu dedikten sonra aracı emotesiz bir şekilde üzerime sürdü ve üzerimde durup car parking yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin hak ettiği cezasını almasını istiyorum, şimdiden teşekkürler.

#1 - 05.04.2021 21:37
merhabalar şikayeti hiçbir şekilde kabul etmiyor ve yalanlıyorum. Sebebi ise şudur. Arkadaş ile hiç bir şekilde bir rolümüz dönmedi ben taksi arabası ile meslek yapıp para kasıyorum. Eleman kaldırımda. Önüme geçiyor ve ben de çarpıyorum. Ondan sonra bana pmden bu sunucuya niye geldin vesayre cümleler kurmuştu, ben kişiye cevap vermedim. Sonra bana şikayet açacağını söyledi. Ben yine cevap vermedim, bir gün sonra da şikayet açıyor ve Noob dm ile alakası olmayan, CR ve CP için ise hiçbir şekilde kanıtı olmayan bir şikayet ile karşı karşıya kalıyorum. 2 adet görüntü görüyorum zaten, yeteri kadar kanıt sunamamış arkadaş cr ve CP'ye dair. İyi günler.

Savunmam bu kadardır, yaptığı agresif tavrı da fark etmişsinizdir zaten, ayrı bir şikayet oluşturulacaktır.

« Son Düzenleme: 05.04.2021 21:42 manuelzenbi »

#2 - 05.04.2021 22:27
Kişinin olayları çok yanlış anladığını düşünüyorum ki zaten 10lv rp geçmişini bilemem ama sunucu kurallarına tekrardan göz atmasını rica edicem kendilerinden. noob dm nedir vesaire.

#3 - 06.04.2021 00:10
Çok güzel yalan söylüyorsun admin arkadaşlar chat loglarıma bakabilir, öyle bişey söylemişmiyim söylememişmiyim kişinin zaten yaptığı roller ortada kendisine aynı günde açılmış üç tane şikayet var. önüme geçiyorsun diyorsun da ezdiğin yer kaldırım  :D İyi forumlar.

#4 - 06.04.2021 12:29
Kardeşim üstünden geçerken görüntü yakalamışsın car parkingden bahsediyorsun, videon falanda yok üstünde beklediğime dair şikayet sonuçlansın. Noob dm ne alaka onu hiç anlamadım zaten.

#5 - 08.04.2021 20:37
Şikayetin sonuçlanmasını bekliyorum...

#6 - 11.04.2021 06:12
Non RP sürüş için ceza alacak. Şikayet kapatılmıştır. K&A