Konu: Scarlett_Ruby @ustaeren12 GBİ (Noob-DM)  (Okunma sayısı 109 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2021 20:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Scarlett_Ruby @ustaeren12

Olaya dahil olan şahit karakter adı:-

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda var.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM

GÜVENLİ BÖLGELER
anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, kişi sürekli olarak GYM'de takılmaktadır. En azından ben ne zaman gelsem görüyorum yani. + olarak ne zaman görsem william denilen arkadaşa vuruyor. /pm den alt karakterimde de arkadaşı uyardım rolümü baltalıyorsun diye, beni hoş karşılamadı pek. + olarak videoda kendini değişik bir buga sokuyor, ne olduğunu tam bilmiyorum. O yüzden o konun üstüne gitmeyeceğim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli işlemin yapılması mutlu eder.
« Son Düzenleme: 09.04.2021 20:52 manuelzenbi »

#1 - 09.04.2021 20:48
En kısa sürede savunma yapılacak.

#2 - 09.04.2021 23:12
Öncelikle selamın aleyküm.
Şimdi olayı açıklayım ordaki William_Maxwell benim OOC arkadaşım yani bir şikayeti olsa o açardı zaten burda senin açmana gerek yok eğer sana vursaydım o aralıkta haklıydın sana vursamda PM yolu ile zaten belirtir kusura bakma yazardım. Uyardığında seni nasııl pek hoş karşılamadım öğrene bilir miyim acaba? sadece OOC arkadaşım olduğunu belirttim ve video kaydı aldım devam et dediğinde de tamam aç şikayetini bunu dedim bunda ne var yumruk sesinden de rahatsız olman bir tık zor zaten çok az bir sesi var eğer oyununun ve bilgisayarının sesleri yüksek değile yumruk yerine korna bassam rahatsız olmakta haklısın. Şu bug konusuna gelirsen orda tezgah kuruyorum ve üstüne tırmanıyorum sen GYM yaparken hareket etmediğin için tezgahun kurulduğunu göremiyorsun ve bug yaptım sanıyosun.
  Savunmam bu kadardı herkese iyi günler dilerim.  :uzi:

#3 - 09.04.2021 23:16
Şikayet açılmasına gerek yok ben şikayetçi değilim arkadaştan.

#4 - 10.04.2021 15:45
Merhaba, @ustaeren12

Arkadaşınız bile olsa kimseye rol olmadan herhangi bir şekilde sebepsiz yumruk atamazsınız. Bu durumdan çevrenizdeki insanların rahatsız olması normal, tekrar olduğunda tekrar şikayet alabilirsiniz. Dediğiniz gibi herkesin rolünü etkileyebilecek türden bir şey olmamış fakat şikayet almamak adına bu tarz durumlardan uzak kalmanızı öneririm. Rolde yaptığınız şeyleri karşı taraf kendi rolüne katabilir ve sizinle buna uygun bir şekilde rol yapabilir, sizi bunun için uyarıyorum tekrarı halinde ceza alabilirsiniz. Şikayet kapatılmıştır.