Konu: Xixan Krasniqi Birden Fazla İhlal.  (Okunma sayısı 122 defa)

#0 - 10.04.2021 02:14

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Xixan Krasniqi

Olaya dahil olan şahit karakter adı:@josep

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:1.50 - 2.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: zenci kardeşlerim ile muhabbet etmek için İdlewood'a gittim,bir anda brystal mafia bloods üyesi bir arkadaşım hood onaylı bir bölgede emotesiz bir saldırıya uğradı olay ile alakalı hiçbir alakam yokken bana da vurdu sonra bende adama saldırıya geçtim,tam bayıltacakken /q bağlantı kopardı.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

(SALDIRIYA UĞRAYAN ARKADAŞIMIN ATTIĞI SS)

Ek açıklamalar(varsa):Kişinin ceza almasını istiyorum saldırıya uğrayan arkadaşım şikayet açmayı bilmediği için ben açtım.

#1 - 10.04.2021 02:19
Arkadaşımın dediği herşey doğrudur bide hood içinde fear rp yapması gerekirken biranda saldırdı şikayetçiyim bu konuda fear rp ve emotesiz işlemden ve /q dan ceza almasını talep ediyorum gerisi admin arkadaşlarımda iyi günler.

#2 - 10.04.2021 03:03
Arkadaşımın dediği herşey doğrudur bide hood içinde fear rp yapması gerekirken biranda saldırdı şikayetçiyim bu konuda fear rp ve emotesiz işlemden ve /q dan ceza almasını talep ediyorum gerisi admin arkadaşlarımda iyi günler.
:o

#3 - 14.04.2021 04:15
@Berkekurt22 şikayete 24 saat içerisinde savunma yapın.

#4 - 14.04.2021 04:26
Yalandır böyle bir şey yapmadım.

#5 - 14.04.2021 04:32
Merhaba,

Şikayet değerlendirildi. Atılan kanıtlarda şahısın bağlantısını kopardığına dair görüntü bulunmuyor fakat Retarted RP yaptığı ortada. Retarted RP kapsamında cezalandırılacak.