Konu: [26.10.2019 - Valmir_Gjoni]POWERGAMING  (Okunma sayısı 262 defa)

#0 - 09.04.2021 00:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Valmir_Gjoni @NakreS

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Thomas Collins @sukutt Mercedes Nelson @et yiyen çiçek

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09.04.2021-00:01

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: POWERGAMING

Alıntı
3-) POWERGAMING

Powergaming, insan fiziğinin karşılayamayacağı olağanüstü olayları gerçekleştirmek olarak tanımlanır. Yaptığınız hareket ve eylemlerin insan fiziği tarafından gerçekleştirebilir eylemler olması gerektiğinin farkında olun.

Elinizdeki silahları, polis departmanı ya da farklı bireylerden saklamak amacıyla emotesiz olarak saklamakta bu ihlalin içerisindedir.

Yaptığınız eylemlerden sonra karşınızdaki bireyin yapacağı role öncelik, izin vermeniz gerekmektedir. Örneğin birinin ensesine vurduğunuzda etkisiz hale gelip gelmediğinde karar veremezsiniz.
Karşı tarafa rol imkanı vermeden sürekli olarak verilen emoteler, eylemler bu kurala aykırıdır.

CEZASI: Hapis, tekrarı halinde yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kuralda da bahsedildiği gibi rol önceliği tanıması gerekiyor, ancak hiçbir onay alamdan bu rolü gerçekleştiriyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Attığım ikinci SS'te başka role girdiği ve onay almadığı net bir şekilde gözüküyor.

#1 - 09.04.2021 00:51
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.04.2021 00:57
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 09.04.2021 08:41
Müsait olduğumda savunmamı yapacağım.

#4 - 10.04.2021 15:55
Savunmanızı gün içinde yapın. @NakreS

#5 - 10.04.2021 16:10
1. ss için kişiye incele atmıştım öncesinde, kas ve vücut durumu benden daha düşük durumdaydı /dene atmaya gerek duymadım. Keza zaten bir kişi elinde  telefonunu tutarak video alıyor, telefonunu savunurcasına tutmuyor. Rahatlıkla elinden ani bir hamle ile alınabilir. Bunda insan üstü bir güç olduğunu düşünmüyorum. Kuralda belirtildiği gibi karşı tarafa rol yapma imkanı tanımalısınız, video alıyorsun ve ben de karşıt refleksimi gösteriyorum.

İkinci ekran görüntüsünde saldırıyı başlatan ise ben değilim. Kavga çıktı, ve ben de vurdum.
« Son Düzenleme: 10.04.2021 16:11 NakreS »

#6 - 14.04.2021 04:20
Merhaba,

Hiçbir kimse elinden telefonu alınınca put gibi beklemez, karşı hamle yapmaya kalkar, her ne kadar başarısız olursa olsun bu hamleyi yapar. Kas seviyeniz yüksek olabilir, bu rolü yaparken tek emote içerisinde "alır, atar, kırar" tarzında emote vermek yerine emotelerinize sıraya dizmelisiniz. Karşı tarafın bunlara karşı tepki vermesi gerekli ki etkileşimli role girelim. Karşı taraf etkileşime geçerse eğer güç olayı devreye girerse kişiye özel mesaj yoluyla üstün olduğunuzu iletebilirsiniz. Bunlara daha çok dikkat etmelisiniz.